The Middle

The Middle is een Amerikaanse sitcom en draait om de familie Heck. Het verhaal wordt verteld uit het standpunt van moeder Frankie. Het gezin bestaat verder uit vader Mike en de kinderen Axl , Sue en Brick. Dit is mijn favoriete sitcom op dit moment.

Het gezin woont in het (niet bestaand) stadje Orson in Indiana. Frankie en Mike werken hard om het hoofd boven water te houden alsmede het gezin.  Zoon Axl  is lui en heeft aan alles een hekel. Dochter Sue is aardigmaar op het zachts gezegd, een tikje raar. Zij  wil in alles uitblinken maar of dat lukt? Jongste zoon Brick is erg in zichzelf gekeerd en heeft nogal vreemde gewoontes.

Patricia Healton over haar rol van moeder Frankie:” Moeder Frankie is van alle moeders die er te zien zijn op tv degene die het meeste op een echte moeder lijkt. Geen hakken, weinig make-up en geen middagen gevuld met uitgebreid lunchen en winkelen.”

Patrica’s antwoord op de vraag of zij zichzelf in Frankie herkent. ”In financieel opzicht niet maar ik denk dat elke moeder zich herkent in de vragen die Frankie zichzelf stelt. Ben ik een goede moeder? Doe ik het allemaal goed genoeg? Elke moeder heeft wel eens een moment dat al haar goede bedoelingen verkeerd begrepen worden en er wordt gezegd, jij verpest mijn leven! terwijl je als moeder alleen de beste bedoelingen hebt.”

The Middle, elke dag te zien bij Fox.

3 reacties op “The Middle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s