Tefal GV6760 stoomgenerator

tefal5

 

De Tefal GV6760 is het iets kleinere zusje van de Tefal Pro Express Total Auto Control GV8930 en ook zeer compact,veilig en handig in gebruik. Deze stoomgenerator heeft ook weer diverse handige mogelijkheden.Warmt op in 2 minuten en is makkelijk met water bij te vullen ook tijdens het gebruik. Zelfs hevig gekreukte was strijkt deze stoomgenerator in een paar tellen glad. Met dit strijkijzer heb je geen moeite meer om de juiste strijk temperatuur te vinden. Zelfs delicate blousejes van bijv. polyester (waar ik mij vroeger bijna niet aan durfde te wagen om te strijken) Strijk ik hiermee zonder “angst” dat het aan het strijkijzer blijft plakken kreukloos. De draden kun je na gebruik netjes opruimen aan de zijkant van de stoomgenerator.

Ik kon helaas geen Nederlandstalige video over de Tefal Gv6760 vinden. Het gebruik en de handigheid van de Tefal stoomgenerator uit het filmpje en de Tefal GV6760 is grotendeels hetzelfde.

6 reacties op “Tefal GV6760 stoomgenerator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s