A is for Aussie

Voor en na het gebruik van Aussie haarproducten ;)
Voor en na het gebruik van Aussie 

Oke ten eerste ben ik het natuurlijk niet op de foto’s 😉 en ten tweede zat mijn haar niet zo vreselijk als op de voor foto (toch?!). Maar de haarproducten van Aussie zijn zeker een aanwinst in de badkamer. Ik kreeg een pakketje thuis gestuurd waarin de volgende drie producten zaten:

  • Aussie 3 minuten miracle reconstructor conditioner
  • Aussie miracle moist shampoo
  • Aussie miracle beach waves spray

aussie21

De naam Aussie geeft goed aan waar dit merk vandaan komt. Het land van kangoeroes, Aboriginals,  de stad Sydney, zon, hitte en oneindige vlaktes.. Australië. De producten van Aussie bevatten veel natuurlijke ingrediënten zoals: mint en aloë Vera, macadamianoot. Bij het eerste gebruik viel mij gelijk de geur op. Je haar ruikt de hele dag heerlijk fris! Het klopt wat er op de Aussie haarspray staat. Als je de spray gebruikt krijg je het gevoel net van het strand te komen en dat je haren ruiken naar een frisse zeebries 😉 De shampoo en conditioner voeden het haar zonder het te verzwaren. Dat is voor mij een flink pluspunt want de meeste conditioners verzwaren mijn haar. Niet alleen in de zomer kan mijn haar extra aandacht gebruiken maar zeker ook in het najaar en winter.  De producten van Aussie vallen niet alleen op door de goede kwaliteit van de inhoud van de fles maar ook door de grappige teksten op de verpakking. Je hebt van de shampoo en conditioner maar een beetje nodig voor het optimale effect. De conditioner voedt je haar en maakt het zacht in slechts 3 minuten, dus is het perfect te gebruiken op een drukke door de weekse ochtend. De Aussie lijn bestaat uit 14 verschillende shampoo en conditioners voor iedereen zit er wel een passend product tussen.

De filosofie van Aussie is:

”There is more to life than hair but it’s a good place to start”

Dat doet mij denken aan wat mijn oma altijd zei: ”Als je haar maar goed zit en je schoenen gepoetst zijn, kun je de hele wereld aan!”

mint-and-macadamia-nut-slide4
Aussie is o.a. te koop bij de Kruidvat, AH of Etos.

 

 

 

 

 

 

4 reacties op “A is for Aussie

  1. Nu heb ik heel gemakkelijk haar. Hoef ik niet weg dan gewoon wassen even met handen er door heen en laten drogen. Moet ik ergens naar toe dan doe ik het met de fohn. Zit altijd goed. Maar heb een proefmonstertje van je gekregen en het ruikt idd lekker. Maar of ik het ga kopen omdat de shmapoo die ik gebruik voldoende is voor mijn haar betwijfel ik.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s