Tefal GV6760 stoomgenerator 50%korting!!

cover50% korting in ruil voor jouw mening!

Na aanleiding van mijn laatste blogpost over de Tefal GV6760 stoomgenerator mag ik jullie nu van 100meningen een leuk aanbod doen. Normaal gesproken is deze stoomgenerator in de winkel te koop voor €159,95 maar via www.100meningen.nl voor slechts €79,95 in ruil voor jouw mening! Reageer snel er zijn er nog slechts enkele beschikbaar.

Waarom korting in ruil voor jouw mening?

100meningen: ”Voor het schrijven van een review hoor je als consument beloond te worden. Daarom hebben wij deze webshop in het leven geroepen, hier wordt je mening beloond. Om er zeker van te zijn dat de review eerlijk is, krijg je bij aankoop van de nieuwste producten direct de korting.”

“Internet speelt een steeds belangrijke rol in ons leven, informatie over producten en prijzen is voor iedereen via de computer, tablet of mobiel eenvoudig en overal verkrijgbaar.Maar zoals u weet telt niet alleen de laagste prijs van een product, de kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom worden reviews steeds belangrijker! Als A-merk fabrikant hebben wij veel belang bij eerlijke reviews, zo kunnen wij ons onderscheiden en dat is ons wat waard.”

2 reacties op “Tefal GV6760 stoomgenerator 50%korting!!

  1. Wat ziet hij er mooi uit die Tefal generator die van mij niet zo meer is al 16 jaar oud,Dat zegt genoeg over de kwaliteit van Tefal onverwoestbaar al zou ik erg graag een nieuwe willen nu ,kan hem iedereen aanbevelen strijkt over je kleding als een strijkstok over een viool

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s