Zelf parfum maken – gratis verzending!

DSCI0547

Wat is er leuker dan een heerlijk geurende parfum  cadeau te krijgen of te kopen? Zelf een heerlijk geurend parfum maken! Dat heb ik de afgelopen herfstvakantie gedaan samen met mijn jongste dochtertje Saar. Josephina van Rosalia cosmetica was zo vriendelijk ons een pakketje ‘zelf parfum maken’ toe te sturen. Het was een leuke bezigheid om uit te vinden welke zelfgemaakte geur wij het lekkerste vonden ruiken. Wij voelden ons even een echte parfumeur.Het was zo leuk dat Saar dit waarschijnlijk als activiteit op haar verjaardagspartijtje wil gaan doen. Dit moet nog een verassing blijven voor haar gasten dus ssstttt vertel het nog niet verder!

Josephina stuurde ons een parfum pakketje om zelf te maken voor 1-2 personen toe, het pakketje bevatte:

 •  65 ml. cosmetisch haarwater (alcohol)
 • 3x 5 ml. geurstoffen (parfum oliën; jasmijn, maxim en viooltje)
 • 2x 10 ml. roll-on
 • 1x receptboekje
 • 2x stikker, hiermee kan het parfumflesje versierd worden
 • 1x opberg tasje

PicMonkey Collage

Dankzij de goede uitleg in de folder was de parfum makkelijk te maken en het eindresultaat ruikt heerlijk! Behalve thuis te maken parfum vind je op Parfumfeestjes.nl ook onderstaande complete pakketten om thuis zelf te maken:

 • lipgloss
 • lipstick
 • oogschaduw
 • shampoo
 • haargel
 • glittertattoo

Genoeg keus dus voor een geslaagd verjaardagspartijtje, gewoon een gezellige doe-middag alleen of met vriendinnen, of een leuk moeder-dochter moment. Een pakket is ook leuk om cadeau te doen! Ik legde Josephina de vrouw achter Parfumfeestjes.nl enkele vragen voor.

Josephina stelt zich voor

“Ik ben Josephina Oostvogels (1960) – moeder en oma. Vele jaren heb ik als aromatherapeute gewerkt (met specialisme, het maken van foto-Jose-Oostvogelsgeneeskrachtige producten voor huidproblemen) . Tijdens mijn carrière, kwamen geurbelevingen steeds hoe meer centraal te staan. Toen het moment aanbrak waarop zakelijke klanten mij als hun parfumeuse wilden hebben, kwam ik op een tweesprong aan. De keuze om als parfumeuse verder te gaan, heeft mij gebracht tot o.a. het delen van mijn kennis in de vorm van workshops. Op www.parfumfeestje.nl kun je de lees meer link aan klikken, dan kun je daar alles over mij lezen.”

Hoe is parfumfeestjes.nl ontstaan?

“Door de vraag van mijn volwassen klanten om parfumfeestjes voor hun dochters te organiseren, door deze kinderfeestjes ontstond bij mij de behoefte mijn kennis te delen.”

Wat is dusver jouw grootste succes?

“Het organiseren van workshops zelf maken van; parfum, lipgloss, oogschaduw voor scholen en een 12 tal eau de parfums van mijn hand die wereldwijd verkocht worden door een klant van mij.”

Hoe was het om op de Tinadag workshops te geven?

“In 1 woord GRANDIOOS, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, een ieder die een dochter van 5-15 jaar heeft krijgt van mij te horen, dat je 1x in je leven TINADAG meegemaakt moet hebben, dit is werkelijk HET evenement voor meisjes. Voor ons als workshop houder is het vreselijk hard werken op het Tina weekend, maar de voldoening is enorm groot. Geen enkel kind verlaat de workshop stand zonder ons persoonlijk te bedanken, vele blijde kinder gezichten, dat geeft veel voldoening.”

parfum

Hoe zou je Parfumfeestjes.nl omschrijven?

“Een website/shop gericht op kinderen om hun een ontspanning te laten ervaren met mengen/mixen van geurtjes. Parfumfeestjes.nl is nog steeds in opbouw, de bedoeling is om hier informatie/kennis te gaan delen.”

Op Parfumfeestjes.nl bied je verschillende workshops aan wat is jouw favoriet?

“Alle workshops die hier vermeld staan zijn mijn favorieten maar als ik zou moeten kiezen, kies ik voor parfum maken het mengen en mixen waarvan het resultaat altijd iets mysterieus heeft. 1 druppeltje van dit bij 1 druppeltje van dat, bij 5 druppeltjes van weer een andere geur, de uitkomst is altijd weer anders.”

Hoe hou jij werk en prive gescheiden?

“Dat is heel moeilijk te scheiden, immers mijn werk is mijn lust en mijn leven mijn tweede kindje maar soms als ik alles echt even los wil laten, dan schud ik even met mijn handen en zet mijn denken op nul.”

1383992780-watmooi_gratisverzenden_doos_374

Een parfum pakket is niet alleen leuk om te krijgen maar ook om cadeau te geven!. Gewoon omdat het leuk is,  voor Sinterklaas of bijv. de kerst. Josephina heeft speciaal voor de lezers van Anneke Schrijft een leuke aanbieding!

Cadeau pakket thuis workshop parfum maken van € 13,95 wordt gratis bezorgd (alleen in Nederland) met couponcode Anneke 2014.  De couponcode is geldig tot 15 december 2014.De couponcode kan onbeperkt gebruikt worden! De code kan niet in combinatie met andere kortingsbonnen worden gebruikt. het cadeau pakket is te bestellen via parfumfeestjes.nl

 

9 reacties op “Zelf parfum maken – gratis verzending!

 1. Wat een leuk blog weer Anneke en een goed idee voor een kinderfeestje ook!
  Vroeger deed ik rozenblaadjes met water in een flesje en probeerde zo parfum te maken. Dat werkt natuurlijk niet en stonk zelfs 😉 Veel plezier met het verjaardagspartijtje voor Saar en haar gasten 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s