Leuke cadeautips voor de feestdagen VanKaarstotServet

kaars

De feestdagen lijken nog ver weg maar voor je het weet staat de decembermaand alweer voor de deur. Ik hou niet van december cadeau stress en begin daarom nu al met cadeau’s voor de feestdagen in te slaan.Ik vraag mijzelf soms echt af waar de tijd blijft. Zo ben je nog bezig met de paastafel en zo sta je alweer pepernoten te bakken. De decembermaand vind ik een ontzettend gezellige maand. Je rolt van de ene feestdag naar de andere. Naast de gezelligheid die de feestdagen geven brengt het ook de vraag wat voor cadeau te zullen geven. Daarom stelde ik Meint Schepers van VanKaarstotServet  de vraag wat leuke cadeautips zijn voor de decembermaand.

VanKaarstotServet

VanKaarstotServet heeft meer dan 3000 artikelen in het assortiment, variërend van kaarsen tot servetten en alle producten die daarmee, en met het concept ‘sfeer’, samenhangen. Kaarsen en servetten waren de eerste producten die werden verkocht en stonden aan de basis voor het inmiddels grote aanbod Woondecoratie, Tafeldecoratie, Tuindecoratie en Cadeautips. Zo is de naam ‘van kaars tot servet’ ontstaan.

Dag 1

VanKaarstotServet is sinds november 2010 online en maakt vanaf dag 1 een flinke groei door. VanKaarstotServet werkt samen met meer dan 10 leveranciers. Deze groothandels zorgen constant voor nieuwe producten en daarbij ook voor de nieuwe sfeertrends in het assortiment. Neem Bolsius als voorbeeld; vorig jaar hebben ze de nieuw Bolsius Aromatic geurkaarsen lijn in de markt gezet, dit jaar hebben ze onder meer de Creations geurchips, volledig gekleude stompkaarsen en nieuwe metallic kaarsen in het aanbod opgenomen. Om het assortiment verder uit te breiden is VanKaarstotServet continu op zoek naar nieuwe leveranciers met passende sfeerproducten.

logo-in-kader

Meint Schepers

Meint Schepers houdt zich als eigenaar met name bezig met de online marketing. Het aangaan van samenwerking met vergelijkingssites en verkoopplatforms, communicatie op social media en SEO optimalisatie zijn daar belangrijke onderdelen van. Ook met de inkoop van nieuwe sfeerartikelen en de uitvoering en verbetering van het logistieke en administratieve proces is hij druk. In de loop der jaren is een heel team van professionals verzameld die Meint ondersteunt en zich bezig houdt met webshop-ontwikkeling, linkbuilding, het verwerken van bestellingen en uitvoeren van de boekhouding.

Trend van dit najaar

Van dit najaar wordt weer veel verwacht. Met onder meer de nieuwe Bolsius trends, de sun jar, wensballonnen, Aromatic geurkaarsen en vogelvoer- en tuinaccessoires denkt VanKaarstotServet weer veel mensen gelukkig te maken.

 Dit is de top 8 van Meint voor Sinterklaas- en Kerstcadeaus:

Bird

1  Vogel Voederstation met Vogelvoer mix winterpakket

Dit voederstation bestaat uit een voedhaak, vogelbadje en voedertray. Ideaal om een keur aan vogeltjes in je tuin te trekken. Vergeet niet de vogelvoermix bij te bestellen!

 Vlinderkast met Vlinderbloemenmix

Een vlinderkast doet in eerste instantie denken aan een nestkastje voor vogels. Vlinders zoeken graag een beschermd plekje, ze kunnen bij wind en regen schuilen in de vlinderkast. Ook in de wintermaanden kun je bezoekers verwachten, de Dagpauwoog en de Citroenvlinder kunnen er in alle rust hun winterslaap doen.

3  Bolsius Creations giftset (brander + 9 geurchips)

Bevat 9 geurchips: green apple, exotic mango, sweet strawberry, sandalwood, velvet rose, french lavender, blueberry, vanilla en sugar & spice

4  Pindakaaspot houder met Pindaboter

Deze Birds Pindakaas pot houder van Gardman is een origineel cadeautje. Zet eenvoudig een pot pindaboter (speciaal voor vogels!) in de houder en laat de vogeltjes genieten van een heerlijke lekkernij.

kaars1

 Zweedse fakkels (doos met 4 stuks)

Met Zweedse Fakkels creëer je een sfeervolle ambiance in de tuin of op het terras.

6  Sun Jar (weckfles met oplaadbaar led licht)

De Sun Jar heeft een schakelaar welke op blauw of oranje ingesteld kan worden.  Een weckpot die zich vult met zonlicht en waarin de zon opkomt als het donker wordt.

 Buzzy® Fresh Garden Triangle Zink Kruiden

Kweek je eigen kruiden! (basilicum, bieslook en peterselie)

 Bolsius Stompkaars 150/68 bordeaux Volledig gekleurd

Naast de kleur bordeaux zijn er ook de keluren wit, blauw, rood,antraciet, beige en fuchsia

Als je nu VanKaarstotServet volgt  via Twitter of Facebook maak je kans op een uniek kaarsenpakket twv  30 euro!

 

Eén gedachte over “Leuke cadeautips voor de feestdagen VanKaarstotServet

  1. Toch wel oppassen met kaarsen zou ik zo zeggen. Mensen moeten er goed op letten of op de verpakking van de kaarsen wel degelijk vermeld staat dat deze schikt zijn voor gebruik binnenshuis. Staat dit er niet expliciet op vermeld, gebruik deze dan buitenshuis maar zeker niet binnen. Je zou voor nare verrassingen kunnen komen te staan. Voor het overige wens ik deze site alle succes toe met de verkoop van hun producten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s