Het geheim van een goed huwelijk?

296905_263921426994134_1536261031_n

Hou jij je ook in tijdens een ruzie met je partner? En maak jij daarna ook de wc pot met de tandenborstel van je partner schoon? Wat zijn volgens jou de do’s and don’ts om een huwelijk/relatie goed te houden?

14 reacties op “Het geheim van een goed huwelijk?

  1. Vroeger kropte we allebei nog wel eens wat op. Dan was het wachten tot het bommetje ontplofte. Nu spreken we alles, ja echt alles gewoon naar elkaar uit. Resultaat: je weet waar je aan toe bent en wat je aan elkaar hebt. Wij hebben nooit meer ruzie. Dat wil niet zeggen dat we het altijd met elkaar eens zijn, alleen we maken er geen ruzie over. Heerlijk!

    Like

  2. Erg grappig met die tandenborstel!
    Ik las laatst op twitter het geheim van een goed huwelijk. Mijn volgster zei, dat zij en haar man, in 50 jaar huwelijk nog nooit ruzie hadden gehad! Véél praten en goed luisteren was het geheim. Fijn dat zij dat deelde. Ik ben een (uit) prater en mijn partner een binnenvetter. Dan is ruzie nog wel eens onvermijdelijk.
    Interessant onderwerp Anneke!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s