Win de nieuwe columnbundel van Sophie Dijkgraaff

winactie sd 2

Hoera mijn blog Anneke schrijft bestaat 1 jaar! En om dat te vieren mag ik van schrijfster Sophie Dijkgraaff ย haar allernieuwste columnbundel Onderweg gaan weggeven. Pas had ik een winactie waaraan je mee kon doen via facebook. Aan deze winactie kun je meedoen door onder aan dit artikel het antwoord op de volgende vraag achter te laten. In welke plaats werd Sophie geboren? Het antwoord kun je vinden in het gesprek dat ik pasgeleden met Sophie had en je hier terug kunt lezen.

 

42 reacties op “Win de nieuwe columnbundel van Sophie Dijkgraaff

  1. gefeliciteerd Anneke, met je jubileum, ik dacht dat je al veel langer schreef,maar ik vind het een genoegen om je blogs te lezen, ga vooral zo door, groetjes, Ineke
    Ps, volgens mij is het antwoord op je vraag Rotterdam.

    Like

  2. Gefeliciteerd Anneke, ongelofelijk hรจ, zo snel een jaar voorbij is. Gewoon doorschrijven hoor!
    Enne, ik hou niet zo van acties, maar won graag ๐Ÿ˜‰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s