De winnaar van de twee wensballonen is……

winnaar

Na  lang overleg is uit de vele inzendingen de winnaar van de twee wensballonnen gekozen en de winnaar is……..

MARGO VONK

Hartelijk gefeliciteerd! Bedankt Lucht-lantaarn voor de medewerking aan deze leuke winactie. Margo veel plezier toegewenst met deze leuke prijs. Iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen. Niet gewonnen? Niet getreurd! Hou mijn blog in de gaten voor meer leuke winacties.

5 reacties op “De winnaar van de twee wensballonen is……

   1. Lief dat je het mij en iedereen gunde, je hebt een warm hart! Als ik had gewonnen hadden de wensballonnen een speciale bestemming m.a.w. die wensballonnen gaan er hoe dan ook toch komen. Alleen is dat niet met winnen. Ik treur niet. Ze zijn aan Margo van harte gegund 🙂

    Like

 1. Hey Hiltje, natuurlijk had ik de wensballonnen jou ook gegund haha, dat weet je!!
  Bij deze wil ik Anneke nog een keer bedanken voor de fijne samenwerking.
  Maar ook Hilde wil ik graag bedanken voor alle RT’s, de leuke en enthousiaste reacties! Je bent top Hilde, toevallig kennen we elkaar ook al een heel poosje via de SM…(Social Media natuurlijk:-). Zulke leuke en enthousiaste mensen zoals jullie…daar kunnen we er niet genoeg van hebben!

  Warme groet,
  Pieter-Jan

  Like

  1. Dankjewel Pieter-Jan voor je leuke reactie en compliment! Er kan er maar 1 de winnaar zijn en nogmaals het is Margo van harte gegund! Erg leuk je samenwerking met Anneke. Warme groet terug voor jullie beide! 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s