12 reacties op “Dankbaar

  1. Wat een mooi woord ‘Dankbaar’!! Teveel om op te noemen waar ik dankbaar voor ben ben. Elke dag ben ik dankbaar voor wat ik heb en heb mogen meemaken. Maar als ik echt 1 ding op mag noemen is dat toch wel dat ik genezen ben verklaard en vrij ben van kanker. En weer verder mag met mijn leven.

    Like

  2. Dankbaar ben ik om alle kansen die ik in dit leven heb gekregen en gegrepen. Dankbaar ben ik omdat er nog mensen zijn die echt om me geven. Dankbaar ben ik, ondanks ik chronisch pijnpatiënt ben, ik nog iets voor anderen mag betekenen. Dankbaar om zovele kleine dingen. Dankbaar om wie ik zijn mag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s