Liebster award

liebster-2

Ik vind het een eer om voor de derde keer genomineerd te worden voor de Liebster Award.  Dit keer door Margo Vonk. De Liebster award is een virtuele award voor bloggers door bloggers om een blog in de schijnwerpers te zetten. De vorige keren ben ik genomineerd door Zoe-Amber en Virginie. Je mag één keer meedoen,dat kan dus niet meer maar ik vind het leuk de vragen van Margo toch te beantwoorden. Dit waren de vragen van Margo aan mij.


 Hoe wordt je wakker?

Door de wekker maar nu de zomer eraan komt meestal door het zonnetje.

 Waar geniet je van?

Ik kan erg genieten van het samen zijn met mijn gezin en familie en het buiten zijn in de natuur.

 Hoeveel uur heeft een dag voor jou?

Te weinig!!

 Wat krijgt je in beweging?

Mijn blog daar ligt op dit moment mijn passie 🙂 Ik hou van schrijven en het bezig zijn met woorden. Verder zorgt mijn gezin er voor dat ik genoeg beweging krijg 😉

 Mis je iets in het hier en nu?

Op dit moment niet en ik hoop dat dat nog lang zo blijft.

 Mag je veel van jezelf?

Ik mag veel maar ben vaak veelste streng voor mijzelf 🙂

Wat vind je echt lekker?

Groenten en fruit uit eigen tuin daar kan niks tegen op!

 Waar over kun je ’s nacht wakker liggen?

Veel dingen, ik ben soms een echte piekeraar.

 Welk schilderij heb jij het laatst gezien?

Een schilderij van Abdel Ilah  hij is mijn favoriete kunstschilder, Zijn schilderijen lijken levensecht! Het is de moeite waard om het artikel te lezen wat ik over hem geschreven heb. De foto’s bij dat artikel zijn te vergroten zodat je alle prachtige details goed kunt bekijken.

 

ab

 

 Krijg je weleens de kriebels? Waarvan?

Onrecht en oneerlijkheid! Daar kan ik echt niet tegen!

 Hoe maak je pompoensoep?

Ik gebruik pompoen in de couscous. Maar pompoensoep heb ik nog nooit gemaakt! Margo maak jij wel eens pompoensoep? Wil je het recept aan mij mailen? Het lijkt mij een lekker recept om te maken.

Benieuwd naar het zomerse pompoensoep recept van Margo? je kunt het hier vinden.

6 reacties op “Liebster award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s