Yves Rocher Elixer 79

Yves Rocher

Druilerige dag…

Het was een goede en leuke verassing toen op een druilerige maandag de postbode op de stoep stond met een pakketje met daarin producten uit de nieuwe lijn van Yves Rocher om uit te proberen. Ik gebruik wel vaker producten van Yves Rocher omdat de make-up etc. hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten bevat. Ik heb een gevoelige huid en kan daardoor jammer genoeg niet alle producten verdragen. Ik mocht 3 producten van de nieuwe lijn uit proberen: de  dag- en nacht crème en de oogroller.

Elixer 79 dagcrème

De dagcrème is fijn in het gebruik, licht van structuur, smeert makkelijk uit en trekt snel in.  Mijn huid voelde na het eerste gebruik zacht en strak aan. Bij sommige dagcrèmes heb ik het gevoel dat ze de huid helemaal afsluiten en ze voelen zwaar en plakkerig aan op de huid. Dat is bij deze dagcrème niet het geval waarschijnlijk door de natuurlijke ingrediënten. Je kunt ook makkelijk make-up op de dagcrème aanbrengen.

Elixer 79 nachtcrème

De nachtcrème is een goede aanvulling op de dagcrème. Ik merkte dat er een verschil zit in structuur vergeleken met de dagcrème en meer romiger is. Bij andere merken merk je soms geen verschil tussen de dag en de nachtcrème en vraag je jezelf af waarom je een dag en een nachtcrème zou  gebruiken i.p.v.gewoon 1 pot voor de dag en nacht. Maar hier zit dus merkbaar verschil in de samenstelling. Ook de nachtcrème trekt snel in en laat geen plakkerig laagje op de huid achter.

Elixer 79 oogroller

Ik heb nog niet eerder een oogproduct in een roller gebruikt en het beviel mij goed. Door de drie kogeltjes die de applicator bevat, wordt de huid rond de ogen gelijk zachtjes gemasseerd terwijl je het product  aanbrengt. Het voelt verkoelend en verfrissend aan op de huid.

De belofte

De Elixer 79 lijn bestaat uit een ruime keus van producten voor elk huidtype. Ik ben tevreden over de producten die ik mocht uitproberen.  Er werd de belofte gedaan dat de huid door dit elixer gaat stralen vitaler en beter gehydrateerd wordt. Die belofte wordt zeker waar gemaakt.

9 reacties op “Yves Rocher Elixer 79

 1. Fascinerend vind ik dat, huidverzorgingsmerken en gevoelige huid. Waarom verkoopt en promoot de apotheek alleen Vichy? Wat is daar anders of beter aan? Mijn gevoelige huid zweert bij Biodermal en Nivea. Tegen Vichy kan ik niet. God knows why. Wel grappig, zoiets uit mogen testen.

  Like

  1. je hebt helemaal gelijk! Doordat Vichy bij de apotheek verkocht wordt denk je dat het de beste crème is maar mijn huid kan er ook niet tegen en ik krijg er traanogen van terwijl ik het toch echt niet in mijn ogen smeer 🙂

   Like

 2. Lijkt me niet leuk om een gevoelige huid te hebben. Maar juist daarom is het goed dat er zoveel huidproducten zijn gespecialiseerd op gevoelige huid!

  Like

 3. Klinkt goed Anneke! Terwijl ik over je producten lees zie ik in gedachten je steeds meer stralen 🙂 Je hebt het mooi geschreven en jij kan zo Yves Rocher consulente worden zo goed als je het aanprijst, ik krijg meteen zin om te bestellen, heb ook een gevoelige huid.

  Like

  1. Dankje Hiltje voor je mooie woorden en de tweet 🙂 Als je een gevoelige huid hebt is dit Elixer vast ook geschikt voor jou. Let wel op dat je het potje voor de gevoelige huid pakt 🙂 Fijne avond!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s