Vermoord naakt – J.D. Robb

vermoord naakt

Ik ben uitgekozen om in het J.D. Robb lezerspanel te mogen zitten. Zodoende kwam ik in aanraking met het boek vermoord naakt.

Vermoord naakt vind ik een goed en spannend boek om te lezen, het verhaal leest lekker weg. Dit boek is geen hoogstaande literatuur maar het is een prima boek om je lekker mee te ontspannen, op de bank in bed of waar dan ook met een kop thee en wat lekkers erbij binnen handbereik. Ik ben van plan om de andere boeken uit deze serie  ook te gaan te lezen.Binnenkort  begin ik aan het vervolg, Vermoorde reputaties. Het boek speelt zich af in een tijd waar de wapenwet is aangenomen maar ondanks dat worden er nog steeds mensen vermoord. In het boek volgen wij Eve Dallas  inspecteur moordzaken die zich aan een ongelukkige jeugd heeft weten te ontworstelen  en nu een succesvolle carièrre bij de politie heeft. De moord op een dochter van een senator brengt echter dingen uit haar verleden aan het licht die zij liever in het verleden had gelaten…

De schrijfster nora

De vrouw achter J.D .Robb is Nora Roberts. Nora was altijd aan het lezen of verhalen aan het verzinnen maar na ingesneeuwd te zijn geweest begin 1979 heeft zij het schrijven ontdekt.  Het duurde nog een paar jaar, tot  1981 dat haar eerste boek werd uitgebracht. The New Yorker noemde haar onlangs nog de ‘de lievelingsschrijver van Amerika’. Nora brengt boeken uit onder haar eigen naam en onder het pseudomim J.D. Robb. En onder allebei de namen is zij een succesvol schrijfster.

Hier kun je een preview lezen van het boek.

Bron: www.jdrobb.nl

Bol.com

15 reacties op “Vermoord naakt – J.D. Robb

 1. leuk geschreven commentaar op een boek waar ik dank zij de blacklist al langzaam nieuwsgierig naar aan het worden was, ik ga het zeker lezen.
  Verrassend dat zij dezelfde is als Nora Roberts, waar ik al eerder boeken van gelezen had.

  Like

 2. Nora Roberts is een fenomeen in het romantische genre en een voorbeeld voor menig schrijfster die graag het heft in eigen handen houdt 😉 Verguisd… vanwege het Bouquetreeks-imago, maar geprezen door velen vanwege haar schrijftalent! Ik vind haar een topper!

  Like

 3. Momenteel kan je waarschijnlijk nog geen boeken van J.D Robb vinden in de bieb. De boeken zijn net uit… Hoogstens als je geluk hebt kan je het vinden in het Engels. Helaas. Er worden veel te weinig boeken van haar vertaald. en haar Eve Dallas serie komt ook nu pas terwijl het eerste deel ook al jaren oud is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s