Ariel 3 in 1 pods

Misschien heb je de reclame voor de 3 in 1 pods langs zien komen van Ariel? Ik mocht daaraan meewerken, Het was een leuke ervaring. Ik ben benieuwd of jullie mij herkennen in de commercial. De 3 in 1 pods kan ik aanbevelen, ik gebruik het zelf ook thuis voor de was. De 3 in 1 pods maken de was echt schoon, geeft een frisse geur en is zeer handig in gebruik.

Zelf uitproberen? Hier kun je een proefmonster aanvragen.

9 reacties op “Ariel 3 in 1 pods

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s