The New Adventures of Old Christine

Dit is een grappige comedy uitgezonden door Fox Life. De serie liep van 2006 tot 2010 in Amerika, de afleveringen worden nu herhaald, de serie blijft grappig. De hoofdrolspeelster  Julia Louis-Dreyfus won een Emmy met haar rol. Julia speelt  Christine Campell een gescheiden moeder.Na de scheiding wordt ze goed bevriend met haar ex man en hij hertrouwd met een vrouw die (hoe toevallig) ook Christine heet. Daarom heet de ene oude Christine en de andere nieuwe Christine. De “oude” christine heeft een druk leven als alleenstaande, gescheiden moeder met een zoontje en een drukke baan. Daarbij is het bij haar thuis ook nog eens een zoete inval en woont haar broer bij haar. Genoeg stof zoals je zult begrijpen voor heel veel leuke afleveringen!

Hieronder plaats ik een fragment dat ik graag met jullie wil delen, ik moest er erg om lachen!

Seizoen 5 elke woensdag om 21.25 uur bij Foxlife

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s