Chloe Narcisse – Karl Lagerfeld Parfum

par

Deze geschenkdoos is een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders. De parfum heeft een bloemige geur gedomineerd door Narcis. De geur is behoorlijk sterk, een pufje is echt genoeg om de hele dag omringd te zijn door een wolk van parfum. De geur kun je elke dag dragen bij welke gelegenheid dan ook.De lotion die bij de geschenkverpakking zit heeft dezelfde heerlijke geur en trekt verbazingwekkend snel in je huid en laat geen vettig laagje achter. Gebruik de parfum en de lotion samen en je zult vast de hele dag lekker ruiken en een goed humeur hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s