Dokter Tinus

Pasgeleden ben ik samen met mijn moeder naar de opnames van Dokter Tinus geweest. Het was een hele leuke ervaring. Mijn moeder werd gelijk apart genomen om een scene met Thom Hoffman te oefenen. Zij kreeg een grote figurantenrol en mocht een scene doen met Thom Hoffman,Tygo Gernand en Kim Franken.Thom Hoffman zei tegen mijn moeder dat ze een goede actrice was en dat hij hoopte haar niet te verliezen aan Hollywood! 🙂 De scene moest tig keer overgedaan worden maar elke keer was de scene even grappig! Dat voorspeldt veel goeds voor het komende seizoen.

Dokter Tinus, seizoen 2 vanaf 21 augustus bij SBS6

dokter tinus 2

dokter tinus

Eén gedachte over “Dokter Tinus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s