Ik ga naar het strand en ik neem mee..

Strand Spanje

Als je naar het strand gaat met je kinderen is het handig van tevoren een lijstje te maken met wat je allemaal mee wilt nemen. Met kinderen is een simpel dagje naar het strand vaak een hele onderneming.

Ik ga naar het strand en ik neem mee…

 • kinderen
 • man
 • picknickmand
 • zonnebrandcrème
 • zonnebril
 • parasol
 • handdoeken
 • bal
 • frisbee
 • zwemkleding
 • badpak
 • goed humeur

Schoon zwemwater

Voordat je naar het strand vertrekt kun je op www.zwemwater.nl zien of jouw strandje schoon en veilig is om te zwemmen. Niks is erger dan na een lange reis in een hete auto of op de fiets met kinderen door druk verkeer te zijn gereden erachter te komen dat er dode vissen in het zwemwater drijven, het strandje bezaait is met eendenpoep, of je na het zwemmen ontzettend jeuk krijgt door verontreinigd zwemwater.

Zon verstandig

sunscreenSmeer jezelf en je kinderen in met zonnebrandcrème voordat je van huis gaat zo kan de crème goed intrekken en zijn werk goed doen. Waarom zonnebrandcrème gebruiken? Vergeet niet het insmeren regelmatig te herhalen. Als je haar snel uitdroogt door de zon kun je zonnebrand in je haar smeren, kam dan je haar goed door en doe het dan in een knot of staart. Het maakt je haar vettig maar dat was je er na het zwemmen zo weer uit. Ook als je zonnebrandcrème gebruikt is het belangrijk op de heetste momenten tussen 11.00 en 15.00 uur veel de schaduw op te zoeken.

Wat is jouw favoriete zwemplek?

Wil je dit artikel op Yunomi lezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s