Review || theeglas graveren

Drink jij graag een kop thee? Of ken je iemand die een echte theeleut is? Dan hebben wij een leuke & originele cadeau tip voor onder de kerstboom, in de schoen, verjaardagscadeau of gewoon zomaar. Geef jezelf of een ander een persoonlijk theeglas met foto, tekst of naam erop cadeau. Dat wordt straks extra genieten van een kop van je favoriete thee in je favoriete theeglas.

De gravure ziet er mooi uit en wij zijn blij met het eindresultaat. (Foto: © Anneke Schrijft)

Het is natuurlijk ook leuk om bij een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft, de gasten een gepersonaliseerd theeglas cadeau te doen. Zo hebben ze een blijvende herinnering aan een speciale dag of een speciaal moment.

Bij Studentendrukwerk.nl mochten wij een theeglas (inhoud 32 c) laten graveren. Het glas is van goede kwaliteit, want het bleek niet alleen hitte bestendig maar ook ‘oeps, ik laat het uit mijn handen vallen op de keukenvloer’ bestendig. De gravure ziet er mooi uit en wij zijn blij met het eindresultaat. Het theeglas was makkelijk te ontwerpen en te bestellen en het werd snel geleverd.

Studentendrukwerk maakt de gravure gedetailleerd op het theeglas met behulp van lasertechniek. Let op: de glazen zijn alleen te graveren in de bestemde velden! Daarnaast raad de webshop je aan om jouw ontwerp zwart te houden voor het beste en mooiste resultaat.

In de online editor vind je diverse lettertypen er zit vast wel een lettertype bij wat bij je stijl past. Je kunt al vanaf één glas een bestelling plaatsen. Wil je het theeglas cadeau geven? Dan kun je het glas meteen naar de ontvanger laten versturen.

Zelf een theeglas ontwerpen? Volg de volgende 4 stappen:

Open de Online Editor
Maak een keuze uit al de verschillende thema’s en ontwerpen (of maak zelf een ontwerp!)
Plaats jouw design op het theeglas
Rond de bestelling af.

Wanneer je nu een theeglas laat graveren krijg je 20% korting met de code: cadeau20.

Naast de theeglazen vind je diverse uiteenlopende producten in de webshop. Zo kun je onder andere een t-shirt, kerstballen, kofferlabels, stickers, of mondkapjes laten bedrukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s