Review|| Horomia wasparfum

De vrolijk gebloemde giftbox is leuk om cadeau te doen of te krijgen! (Foto: © Anneke Schrijft)

Ik ontving bovenstaande giftbox van Waparfum Beesd. De giftbox bevat flesjes heerlijk geurend wasparfum van het Italiaanse merk Horomia. Nog nooit van wasparfums gehoord hebbende was ik er heel benieuwd naar. Toen ik het pakket opende rook ik tot mijn verbazing een heerlijke geur! Dit bleek te komen door het zakje smelliefresh korrels wat aan het pakket was toegevoegd. Dit zorgde ervoor dat ik stond te popelen om de wasparfums uit te gaan proberen. Want als mijn woonkamer nu al zo heerlijk rook tijdens het uitpakken… Mijn verwachting was hoog gespannen.

Alle geuren

De flesjes zijn verpakt in een stevige luxueuze giftbox. De vrolijk gebloemde giftbox is leuk om cadeau te doen of te krijgen! Het handige van de giftbox is dat je alle geuren uit kunt proberen zodat je weet welke geur je het fijnste vind ruiken. Om te zorgen dat je neus niet aan een geur went kun je met de giftbox makkelijk regelmatig de wasparfums afwisselen zodat je de geur zelf ook goed blijft ruiken!

De Horobox bevat 10 flesjes van 50ml met de volgende geuren: 

 1. White: Heerlijke geurmix van witte roos, lelietje van dalen, musk en vanille.
 2. Gold Argan: Heerlijke geurmix van citrus, lelietje van dalen, cyclaam, cederhout en witte musk.
 3. Bluefior di loto: Heerlijke geurmix van blauwe bloemen en musk.
 4. Petali di Peonia: Heerlijke geurmix van zomerbloemen en pioen.
 5. Musica del Sole: Heerlijke geurmix van perzik, pioen, witte musk en cederhout.
 6. Fresh cotton: Heerlijke geurmix van zomerbloemen, talkpoeder en jasmijn.
 7. Vaniglia e mirra Heerlijke geurmix van citrus, mirre, vanille, witte musk en cederhout.
 8. Soffice talco: Heerlijke geurmix van lelietje van dalen, geranium, jasmijn en witte musk.
 9. Vento D’Oriente: Heerlijke geurmix van perzik, bergamot, roos, jasmijn, musk en hout.
 10. Brezza di Primavera: Heerlijke geurmix van munt, cederhout en eucalyptus.

Verbazingwekkend

Wie houdt er niet van de geur van net gewassen was? De kleding gewassen met de wasparfums hullen je de hele dag in een heerlijke luxueuze geur. De hoge verwachting die ik in het begin had gekregen werd helemaal waargemaakt! De geconcentreerde formule zorgt ervoor dat je verbazingwekkend weinig van het wasparfum nodig hebt en het daardoor zeer zuinig in het gebruik is. Sommige geurstoffen verdampen heel snel maar de geuren van de Horomina wasparfums blijven lang hangen. De wasparfums zorgden vanaf de eerste was voor een lach op mijn gezicht wanneer ik de wasmachine open en er de heerlijk geurende was uithaal. De fijne geur ruik je dan door het hele huis. Ook mijn gezin is dol op de geur van hun kleding na het wassen. Toen ik een keer vergat de wasparfum toe te voegen aan de was, was iedereen (inclusief mijzelf) teleurgesteld. De wasparfums van Horomia hebben een goede kwaliteit/prijsverhouding.

De giftbox was leuk verpakt! Er was een zakje heerlijk geurend smelliefresh korrels aan het pakket toegevoegd. (Foto: © Anneke Schrijft)

Wasparfum Beesd

Wasparfum Beesd biedt een goede en persoonlijke service en de producten in de webshop zijn van een goede kwaliteit. Naast de producten van Horomia vind je in de webshop ook producten van Le Essenze di Elda , Smelliefresh, en Scents for home om je was en huis heerlijk te laten ruiken. De webshop heeft regelmatig leuke aanbiedingen en winacties. Op dit moment is er een leuke Facebook giveaway waarbij je kans kunt maken op één van de 10 luxe verpakte Horomia Giftsets t.w.v. € 28.90! Deze giftsets bevat een Wasparfum 250 ml en een Textielspray 250 ml. Kans maken? Klik snel op de –> link om naar de Facebookpagina te gaan!

Wil jij kans maken op één van de 10 luxe verpakte Horomia Giftsets t.w.v. € 28.90?

Wist je dat?

 • Horomina wasparfums dierproefvrij zijn.
 • Geen  ggo’s, zware metalen, nikkel, lood, chroom, kwik, arseen en cadmium bevatten.
 • Geen bse-tse/dioxine-pcbs of residuele oplosmiddelen bevatten.
 • Geen polycylische mossen bevatten.
 • Vrij van parabenen zijn.

Hoe te gebruiken?

 • Schudden voor gebruik.
 • Doe 10/20 ml wasparfum in het vakje van de wasmachine wat bestemd is voor de wasverzachter. 
 • Wanneer je wasparfum wilt gebruiken tijdens de handwas voeg je 10/20 ml toe aan 5 liter water tijdens de laatste spoeling. Let op! Draag dan wel handschoenen.
 • Je kunt ook een paar druppels wasparfum op een zakdoek doen en deze bij het wasgoed plaatsen in de droger. 
 • Of doe een paar druppels wasparfum op een zakdoek en leg deze in de kledingkast!

Tip!

Een drupje wasparfum in je dweilwater laat je hele huis heerlijk ruiken.

Wat mijn favoriete geur is? Het antwoord dat ik zou willen geven is: allemaal! Maar als ik dan toch ”gedwongen” wordt om een keus te maken behoren de vier geuren op de foto tot mijn favorieten. (Foto: © Anneke Schrijft)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s