Stekkie surprise box

Breng de natuur naar binnen met een Stekkie surprise box. Wil je je huis opfleuren en meer groen aan je huis toevoegen? Of ben je opzoek naar een origineel groen cadeau? Dan is een Stekkie surprise box leuk om cadeau te geven aan een ander of jezelf! Een box bevat 4 verschillende stekjes. Welke? Dat is een verrassing!

Ik ben dol op planten en laat mijn plantenfamilie graag groeien. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg een Stekkie Surprise box te bestellen was ik blij verrast. Ik laat mij graag verrassen en stond te popelen om de box te openen. Kijk je met mij mee?

De Stekkie surprise box is een feestje in een box! Alleen de feestmuziek ontbreekt, maar je kunt tijdens het openen natuurlijk zelf een liedje zingen.

Mijn eerste reactie toen ik de box opende? Ik werd er heel blij van! Het voelde alsof ik jarig was. De stekjes waren (zoals er door PlantRebelz wordt beloofd) inderdaad van zeer goede kwaliteit en bovendien zagen ze er nog gezond uit terwijl ze toch enkele dagen in de box hadden gezeten! Daarnaast bevatte de box ook leuke kaarten en veel, heel veel confetti.  Mijn conclusie is: een stekkie surprise box is super leuk om jezelf of een ander cadeau te doen! De prijs/kwaliteit verhouding is prima in evenwicht.

Mijn Stekkie surprise box bevatte de volgende stekkies:

Wil je iedere maand wel een groene verassing op je deurmat? Voor €22.50 per maand (inclusief verzending!) ontvang je iedere maand een box met 4 stekjes. Deze box is ieder moment opzegbaar! Wil je meer informatie of een member worden? Ga dan naar stekkie-box. Wil je meer informatie over de Stekkie surprise box of een box bestellen? Ga dan naar stekkie-surprise.

 

2 reacties op “Stekkie surprise box

  1. Ik was net opzoek naar een bijzonder cadeau voor de verjaardag van een vriendin. Ze woont een eindje weg maar op deze manier kan ik haar op een originele manier verassen op haar verjaardag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s