Sunny days skincare – Nourishing & Hydrating Sheetmask van Fanllory

giphy (1)

De zomer komt eraan en niets is er fijner dan op een mooie zonnige dag buiten te zijn. De zon heeft een positieve invloed op onze gezondheid maar kan daarnaast ook schadelijk zijn voor onze huid.

Ik vind het daarom belangrijk iedere dag mijn huid goed te verzorgen. Maar na een drukke (werk)dag wil ik hier niet veel moeite voor hoeven doen. Sheet masks zijn hierbij een uitkomst! De sheet masks zijn gebruiksvriendelijk en het is meteen een verwenmomentje voor mijzelf. Na het gebruik van de sheet masks ben ik relaxed en klim ik ontspannend mijn bed in of werk ik nog even aan een leuk artikel voor jullie!

Dit keer probeerde ik de Nourishing & Hydrating Sheetmask van Fanllory.

Dit sheetmasker:

 • Voedt & kalmeert de huid.
 • Hydrateert.
 • Heeft een anti-aging effect.
 • Hersteld schade opgelopen door de zon.

104443539_260101038650162_1605355101041929842_n

Resultaten bij mij

Na dit sheet masker gebruikt te hebben was mijn huid diep gehydrateerd en gevoed. Het serum trok snel in mijn huid. Doordat ik voor gebruik het sheet in de koelkast had gelegd voelde het extra verfrissend aan. Nadat ik de sheet van mijn huid verwijderde bleef er nog een restje  serum achter maar dit kon ik gemakkelijk in mijn huid masseren. Mijn huid zag er strak en stralend uit (al zeg ik het zelf).

Fanllory

Fanllory is een cosmeticabedrijf dat in 2017 werd opgericht in Den Haag en zich richt op innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers.

Wist je dat…

 • Het Nourishing & Hydrating Mask van Fanllory een masker is dat voor 97.8% bestaat uit natuurlijke ingrediënten.
 • Het masker onder andere Vitamine B12, C, E en K bevat.
 • Rimpels en fijne lijntjes tegengegaan worden met behulp van marinecollageen en hyaluronzuur.
 • Het lichaamseigen stof hyaluronzuur tot duizendmaal het eigen volume aan vocht kan vasthouden.
 • Deze eigenschap zorgt ervoor dat rimpels effectief verminderen en de huid gladder wordt.
 • De effecten van hyaluronzuur nog indrukwekkender zijn op het moment dat de huid wordt blootgesteld aan uv-licht, zoals op een zonnige dag op het strand. Hyaluron regenereert een door de zon beschadigde huid, en werkt door tot diep in de cellen.
 • Het aloë vera extract in het serum de geïrriteerde huid kalmeert.
 • Citric acid exfolieert, ervoor zorgt dat de huid gladder wordt en daarnaast de celvernieuwing stimuleert. De huid wordt gladder, egaler en vlekjes veroorzaakt door de zon verdwijnen.
 • Bio-cellulose (daar is dit sheetmask van gemaakt) zich zo nauw aan de huid hecht, dat al deze natuurlijke ingrediënten gemakkelijk in de huid kunnen trekken.
 • En niet onbelangrijk: de producten van Fanllory zijn dierenproefvrij.

 

Foto’s: Anneke Schrijft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s