Winactie: win een waardebon

box-flowers-green-garden_23-2148029010

De zomer staat voor de deur. Is jouw (moes)tuin of balkon al zomer klaar? Dit keer een leuke winactie waarbij je kans kunt maken op een  waardebon t.w.v. 10 euro! De waardebon kan in de webshop of in de tuinwinkel van Zaadhandel van der Wal worden ingewisseld. Neem alvast een kijkje in de webshop www.zaadhandelvanderwal.nl dan kun je alvast wat leuks uitkiezen!

Meedoen is simpel! Plaats hieronder een reactie waarin jij ons vertelt waarom jij wilt winnen.

Meedoen kan t/m 20 juni 2020. Succes!

De winactie is gesloten en de winnaar is net bekend gemaakt! https://annekeschrijft.com/2020/06/26/de-winnaar-is-bekend/

Foto: Freepik

 

 

40 reacties op “Winactie: win een waardebon

 1. Hoofd in de wolken, handen in de aarde. Dat is wat ik het allerliefste doe. Ik ken geen betere manier om m’n hoofd leeg te maken dan mindfulmoestuinieren! Dus mocht ik deze blijmaker winnen dan maak ik graag een plekje vrij voor een lekkere groente of mooie bloem!

  Geliked door 1 persoon

  1. Gewoon omdat eigen geteelde groente veel lekkerder is. Had vorig jaar o.a
   sla. Maar helaas (tuin grenst aan een park) vond een konijn de sla ook lekker. Toen maar nieuwe gekocht en in een bak gedaan, die bij de voordeur stond. Dus winnen zou leuk zijn.

   Geliked door 1 persoon

   1. Leuk🤩😍 Alleen al omdat mn vader mij op de wereld heeft gezet, verdient hij dit🤗 En hij regelt veel altijd🤗

    Geliked door 1 persoon

 2. Omdat wij dol op het hele groei proces zijn mijn zoon vind het erg leerzaam en lekker als hij op het einde zijn eigen gekweekte groentes, kruiden en fruit kan eten 💚🌱👨‍👩‍👦🤞🏻🍀

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke actie en wat een mooie webshop! En ik ben altijd bezig in de tuin en heb zulke mooie dingen al gezien voor de tuin! En de natuur is zo mooi dus probeer ik zoveel mogelijk insecten ook te helpen dus dit HOMMELHUIS zou fijn zijn, omdat zeker die mooie insecten echt geholpen moeten worden! Heb al 3 insectenhotels, maar niet voor de hommels.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hallo Anneke, Ik heb net op de website gekeken en daar kan ik wel zaadjes vinden van mooie en vooral (lekkere) planten en bloemen. Nu dat mijn kinderen groter zijn, willen wij onze grastuin om toveren in een eetbare tuin. Een tuin waar we samen in bezig kunnen zijn, waar ik mijn kinderen (en mijzelf en mijn man) veel kan leren. Dus deze actie komt als geroepen. en waag ik graag een gokje 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een toffe actie! Ons kleine maar fijne balkonnetje kan nog wel wat groen gebruiken. Daarnaast zijn we echte kookfanaten: onze eigen verse kruiden gebruiken lijkt me super leuk! Duimen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Het begint met goede voedzame aarde.
  Daarin zou ik graag bloemzaad van Van Der Wal, in willen zaaien. Voor in m’n kleine voortuin. Goed voor de bijen, hommels en vlinders. Maar ook mijn buren en omgeving kunnen genieten van mijn kleurenpracht.( Ik woon in een bocht en kijk zo de straat in maar van de andere kant , kunnen ze de tuin ook goed zien.. Helaas zijn hier veel tuinen ingericht met grote tuin tegels en of grind. Dat vind ik zo jammer, onderhouds- vriendelijk, zeggen ze. Zal wel waar zijn maar zo jammer voor de natuur.
  En als de bloemen uit gebloeid zijn, bewaar ik de zaadjes. Mocht er iemand zaad willen hebben dan kun je het krijgen.
  Bij deze, zou ik deze zomer graag de bloemetje buiten willen zetten. Hoop met dank aan Anneke schrijft en zaadhandel van der wal.
  Succes allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat ontzettend leuk! Mijn oude buurvrouw is net verhuisd naar een klein appartement met balkonnetje! Voor haar heel graag een bon voor een mooie plant op haar balkon zodat het leven haar weer toelacht!

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik hou van tuinieren. Alleen van bepaald ongedierte ben ik geen fan. Daan wil ik op een veilige manier en vooral biologisch vanaf.
  Deze waardebon kan ik dan mooi gebruiken om wat gewasbescherming te kopen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik wil graag meedoen aan deze leuke prijsvraag, ben een moeder van 2 leuke en lieve kids maar daarnaast bestaat ons gezin ook uit onze geweldige grappige perkingeenden, Mini&Cooper, normaal alleen gezien als een gerecht voor ons als huisdier en die houden van verse groente. Onze vlaamse reus Romy en kleinste nijn Brownie houden van vers fruit. Ik heb een moestuintje om alle dieren te voorzien van hun snackjes, de nijnen vinden aardbeien heerlijk van mijn aardbeienplant en mijn eendjes mogen graag doperwtjes eten en daarom zou ik graag mee willen doen aan deze leuke prijsvraag! Groetjes Anneke

  Geliked door 1 persoon

 10. SUPER! Komt mij ontzettend goed uit, aangezien ik twee weken geleden ben begonnen met het houden van een moestuin(tje) op mijn balkon: kan veel handige en leuke benodigdheden gebruiken!

  Geliked door 1 persoon

 11. Al langere tijd voel ik me verdrietig en alleen. Maar daar werk ik aan met veel groen om me heen. Wil beginnen met een moestuin in mijn achterperkje. Heb alleen nog geen zaden gezaaid dat is een werkje. Dat ik vooruit heb geschoven. Maar ik zal je eerlijk beloven. Dat mocht ik de gelukkige zijn ik daarmee meteen aan de slag ga. Lekkere groente en kruiden kweken, ja ja! Daar heb ik zin in en daarvan wordt ik weer meer mij. Langzaam aan stapje voor stapje weer blij…. Dromen mag dus ik doe graag mee voor dit kado. Dat was het veel groeten van mij, Jo

  Geliked door 1 persoon

 12. Mijn dochter (groep 6) heeft samen met 2 vriendinnen het plan opgevat om op school een moestuin te maken <3. Ze worden erg gesteund en gestimuleerd door school en hebben een budget gekregen. Natuurlijk is dit bedrag niet heel groot en zouden ze nog wel wat meer kunnen gebruiken. Ik zou heel graag voor hen dit winnen, om ze zo nog enthousiaster te maken!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s