Jaden Smith in concert

Jaden Smith trad afgelopen augustus op in Paradiso Amsterdam. De YouTubers Jaz & Josh bezochten het concert. Josh geeft op Anneke Schrijft een korte terugblik.

jaden
Afgelopen augustus trad Jaden Smith op in Paradiso voor een enthousiast publiek. De YouTubers Jaz & Josh bezochten dit concert en geven een kleine terugblik.  (Foto: Facebook / Jaden Smith)

Paradiso

Paradiso heeft een kleine zaal maar een voordeel hiervan is dat je altijd dichtbij het podium staat! Het voorprogramma begon om 9 uur, dit was de artiest Harry Hudson, een goede vriend van Jaden. Harry warmde het publiek goed op, de sfeer was aangenaam en het publiek zong met zijn liedjes mee. Als Harry een liefdesnummer zong, deed iedereen het lampje van hun mobiel aan en zwaaiden ze allemaal met hun lichtjes.

Wat een energie 

Jaden Smith zou om half 11 opkomen, naarmate de minuten dichterbij kwamen, werd het publiek meer en meer extatisch. Net voor half 11 begon een nummer van Jaden te spelen en hoorde je hem zelf meezingen backstage. Daarop reageerde het publiek met veel enthousiasme en geschreeuw. Toen was het moment dat Jaden het podium betrad en de hele zaal ging uit zijn dak! Hij kwam met een lekker hard nummer binnen, iedereen zong en sprong mee met Jaden. Wat een energie had deze artiest! Hij sprong grotendeels gedurende zijn liedjes en rapte uit volle borst, toch bleef zijn stem op hetzelfde niveau en klonk hij totaal niet uitgeput.

Afwisseling

Het concert was een mooie afwisseling van turn-up muziek en rustige nummers. Tijdens de turn-up nummers ontstonden ook moshpits, daarop reageerde Jaden met nog meer energie. Hij stond letterlijk elke seconde te springen van links naar rechts, afwisselend met gave dansmoves, die alleen de zoon van The Fresh Prince (Will Smith) zou kunnen. Jaden sloot de show af met één van zijn bekendste nummers, ICON, dit is tevens het nummer waarmee hij is doorgebroken bij het grote publiek. Als een echte Icon signeerde Jaden tijdens het liedje een LP van zijn eigen album, die een fan op de eerste rij had meegenomen. Dit was ook de enige keer dat Jaden fysiek contact had met het publiek. Wij vonden dat wel wat hebben, want een artiest met zijn niveau hoeft het publiek op die manier niet mee te krijgen. Iedereen ging al uit zijn dak door alleen al het feit dat hij op het podium stond.

Grappig

Wat ook grappig is om te weten is dat Jaden tijdens één van zijn nummers, letterlijk zijn haar af begon te scheren met een tondeuse. Dit was onderdeel van de show en hij heeft dit bij meerdere optredens over de wereld gedaan. Je kan zien dat Jaden goed weet hoe je viraal moet gaan. Best een slimme marketing truc.

naamloos
Jaden in Amsterdam VLOG| Live performance (4K)  (Foto: Jaz & Josh)

Inspirerend

Aan het einde van het concert sprak Jaden zijn fans toe en vertelde hij in een inspirerend verhaal dat je voor je dromen moet gaan en niet naar negativiteit om je heen moet luisteren. Je moet juist mensen om je heen hebben die je verder brengen en die in je geloven.

Adrenaline

Ik wil afsluiten met te zeggen dat de adrenaline echt door mijn lijf gierde toen Jaden opkwam en dat hij echt weet hoe je een zaal uit zijn dak kan laten gaan.

VLOG 

Ga snel naar het youtube kanaal van Jaz & Josh om de gehele vlog van het concert en hun bezoek aan Amsterdam te bekijken! 

Eén gedachte over “Jaden Smith in concert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s