Review |Samsung Galaxy wallet cover

Deze review kwam tot stand in samenwerking met Fonu.nl

 

Bijna alle Nederlanders hebben een mobiele telefoon. Uit onderzoek blijkt dat in 2017 93% van de Nederlanders in het bezit was van een mobile telefoon.* Voor veel mensen is deze onmisbaar. Maar doordat wij onze telefoon overal mee naar toe nemen en de telefoons steeds dunner en kwetsbaarder worden, is er een grote kans dat je telefoon beschadigt. Een telefoonhoesje is daarom zeker geen onnodige accessoire maar een must have.

Enige twijfel

Uit het assortiment van Fonu.nl koos ik een luxe goudkleurig Samsung Galaxy J5 (2017) wallet cover. Geen schreeuwerige gouden kleur met glitters, maar een mooie warme gouden kleur. Ik had wel enige twijfel of de kleur er in het echt er net zo uit zou zien als op de foto, maar na ontvangst bleek dat het hoesje er precies uit zag als op de foto.

naamloos 2
Bron: Pintrest

Boekmodel

De wallet cover heeft een boekmodel, waardoor het complete bescherming geeft aan je telefoon. Het is geen zwaar hoesje en het past in je broekzak. Ook heeft het hoesje een handig vakje waarin je je pasjes kunt bewaren.

Auto-wake-functie

Het hoesje is stevig en van een goede kwaliteit, ook heeft het een mooi design. Daarnaast  heeft het een auto-wake-functie waardoor je telefoon automatisch aan of uit gaat wanneer je het hoesje open of dicht klapt.

Geen verzendkosten & snelle levering

Bij Fonu.nl vind je een ruime keus in telefoonhoesje en accessoires, betaal je geen verzendkosten, krijg je goede service en een snelle levering.

Neem een kijkje op www.fonu.nl voor het uitgebreide assortiment.

Bron: * www.consultancy.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s