Review | L’Oréal Paris Revitalift Filler Serum & 7-daagse-hyaluronkuur ampullen

Dit keer testen wij ( Anneke en Jasmina) een week lang de L’Oréal Paris Revitalift Filler Serum – 15 ml  & Revitalift Filler 7-daagse-hyaluronkuur ampullen.

naamloos

Revitalift Filler Serum

Dit serum belooft te zorgen voor een perfectie hydratatie en een vermindering van rimpels na langer gebruik, Het serum bevat een grote hoeveelheid hyaluronzuur.

 

Revitalift Filler ampullen

De ampullen gebruik je als een zevendaagse kuur. De ampullen bevatten hyaluronzuur en vitamine B5. Deze kuur zou zorgen voor een intense hydratatie, waardoor de huid er jonger en voller uitziet.

Hyaluronzuur*

Hyaluronzuur komt in veel huidverzorgingsproducten voor en dat is niet voor niets. Dit bestanddeel komt van nature al voor in onze huid en bindweefsel en vormt één van de belangrijkste bouwstoffen van ons lichaam. De aanwezigheid van hyaluronzuur in de huid is de belangrijkste reden waarom de jongere huid van nature zo vol, elastisch en glad is. Onze huid heeft het vermogen zich te vernieuwen en produceert voortdurend hyaluronzuur. Maar naarmate we ouder worden gaat de productie ervan steeds langzamer. Dat komt onder andere doordat we blootgesteld worden aan invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling.

 

Vitamine B5

Vitamine B5 (oftewel panthenol) houdt vocht vast en zorgt voor hydratatie van de huid.

Hoe te gebruiken

Breng na het reinigen van je gezicht en hals zeven dagen lang één keer per dag de inhoud van een ampul aan. Breek de ampul open volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de inhoud in je handpalm (zorg dat de ampul helemaal leeg is) en verdeel de vloeistof over je gezicht en hals.

Spf

Nadat de inhoud van de ampul ingetrokken is brengen wij op advies van L’Oréal het Revitalift Filler Serum aan als aanvulling op de ampullen. (Dit serum gebruik je dus ook eenmaal per dag) Het serum zit in een leuke en handige flacon en is leuk om aan te brengen. Deze flacon zorgt voor de juiste dosering van het serum. Wanneer het serum ingetrokken is breng je tot slot een dag of nachtcrème aan. Aangezien de ampullen en het serum geen spf bevatten is het wel belangrijk een dagcrème met spf te gebruiken! 

Boots voor je huid

Onze huid voelde meteen na het eerste gebruik van de ampullen en het filler serum:

  • zacht aan,
  • had een gezonde gloed
  • was gehydrateerd
  • steviger en strakker aan

Kortom wij zijn tevreden over deze twee huidverzorgingsproducten. Je kunt natuurlijk de ampullen en het serum apart gebruiken. Maar wij raden je aan voor het eerste gebruik de zevendaagse ampullen kuur met het filler serum te combineren. Dit zal een boots geven aan je huid!

Nadeel

Jasmina vind de inhoud van één ampul genoeg voor gezicht en hals maar Anneke houd  ervan haar huid rijkelijk in te smeren en vind de inhoud van één ampul te weinig. Voor haar mag deze wel wat groter zijn! Een nadeel van Het filler serum is dat de inhoud van de flacon niet zichtbaar is en je dus maar moet raden wanneer deze leeg is.

Eindconclusie

Onze eindconclusie is dat dit filler serum en de ampullen je huid inderdaad tot steun zijn om je huid er uitgerust en gezonder uit te laten zien.

 

Bron: * https://www.loreal-paris.nl/over-loreal-paris/de-wetenschap-van-schoonheid/hyaluronzuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s