Review| ClINIQUE iDeale Moisturizer

Deze review kwam tot stand in samenwerking met Sampleo.

Hoe ideaal is het om je moisturizer aan je huid aan te kunnen passen voor de optimale verzorging? Heel ideaal!

clinique-ID-breakdown-1530x684

Anneke mocht kennis maken met de nieuwe iDeale moisturizer van Clinique. Onze verwachtingen waren hoog gespannen. Of deze waar werd gemaakt? Lees de review!

De moisturizer hydrateert en verzorgt je huid. De pompflacon zorgt voor de juiste verdeling wanneer je het gebruikt: 90% hydratatiebasis en 10% pure actieve booster. Omdat iedere huid anders is zijn er 15 (!) verschillende combinaties mogelijk. Anneke koos als hydraterende basis de Hydrating Jelly en voegde daar vanwege haar gevoelige huid de Actieve Booster- Irritatie aan toe. Dit is een groene booster met daarin pure, geconcentreerde percentages Lactobaccilus gist en andere actieve werkstoffen die de gevoelige huid kalmeren en verzachten.

(Ga voor meer foto’s naar de Instagram van Anneke Schrijft.)

Moisturizer betekend vochtinbrengend en dit is onmisbaar bij je huidverzorgingsroutine. Hydrateren van binnen en van buiten is een must. Naast de dag en nachtcrème mag een moisturizer zeker niet ontbreken op je wastafel!

Anneke: ”Het product spreekt mij aan omdat je zelf kunt bepalen wat het beste is voor je huid. Daarnaast is het leuk om de hydratatie basis en het booster concentraat zelf te mengen. De moisturizer voelde verkoelend en fris aan op mijn huid. Het trok snel in en liet geen vettige laag achter op mijn huid.”

”De bestanddelen van de moisturizer hadden duidelijk een kalmerend effect op mijn huid. Mijn huid voelde zacht en verzorgt aan.”

een
Bron: Pinterest

”Ik vind het hygiënisch dat de moisturizer in een pompje verpakt zit. Dat de moisturizer geen parabenen, ftalaten en parfum bevat is tevens een groot pluspunt. De Clinique ID kan je als dag -en nachtcrème gebruiken. Maar daarnaast is het verstandig overdag wel zonnebrandcrème aan te brengen.”

“Ik raad je aan wanneer je (net zoals ik) een zeer gevoelige huid hebt de Dramatically Different Hydrating Jelly als hydraterende basis te kiezen. Dit is een een lichtgewicht olie-vrije waterjelly. Deze jelly hydrateert, herstelt en beschermt de huid en belast de huid niet.”

 

Benieuwd welke iD jouw huid heeft? Neem dan een kijkje op www.clinique.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s