Leestip! Ed Sheeran – Sean Smith

Naamloos

Is Ed Sheeran de succesvolste en aardigste popster ter wereld?

De biografieën die celeberty biograaf Sean Smith eerder publiceerde bezorgden hem meerde malen een plek op de bestseller list van de Sunday Times. In zijn nieuwste biografie: Ed Sheeran belicht hij het leven van de beroemde Britse singer-songwriter en probeert hij bovenstaande vraag te beantwoorden.

Na de biografie gelezen te hebben denk ik dat het antwoord op de eerder gestelde vraag moet zijn: Ja, Ed is de succesvolste maar daarnaast ook eenvoudigste en aardigste popster van dit moment. Zijn levensverhaal kan een inspiratiebron zijn voor anderen.

De schrijfstijl van Smith is uniek te noemen voor een biograaf. Biografieën zijn vaak alleen leuk om gelezen te worden door fans. Dit portret leest echter als een trein en is ook interessant om te lezen wanneer je geen fan van de zanger bent.

Tot die laatste categorie behoor ik. Ik ben geen fan van de Britse singer-songwriter hoewel ik zijn muziek zeker kan waarderen. Het was de beknopte informatie op de achterflap die mijn aandacht trok en mij deed besluiten deze biografie te gaan lezen.

Want hoe lukte het een extreem verlegen, stotterend jongetje die niet graag in de belangstelling stond uit te groeien tot een wereldster en daarbij zijn afkomst niet verloochent ? Benieuwd naar het antwoord? Lees de biografie!

Naamloos

 

 

 

 

 

2 reacties op “Leestip! Ed Sheeran – Sean Smith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s