Een dag uit het leven van … Lejla

Tijdens de afgelopen GezondheidsBeurs vertelde Lejla Barakovic (eigenaresses van aHEALTHYbody ) aan ons dat zij op het punt stond om shampoo bars aan het assortiment van haar webshop toe te voegen. Afgelopen week vertrok Lejla met het vliegtuig naar Kroatië om de laatste puntjes op de i te zetten met Tinktura waardoor hun populaire shampoo bars binnenkort in Nederland verkrijgbaar zullen zijn.

 

Lejla vertelt: ”Ik vloog afgelopen vrijdag vanaf Schiphol naar het Kroatische vliegveld Franjo Tuđman wat ongeveer tien kilometer van de stad Zagreb ligt.Ik hoefde mij niet te vervelen tijdens de anderhalf uur durende vlucht want mijn man vergezelde mij tijdens deze reis.”

”Op het vliegveld werd ik opgewacht door Andelko Colak, eigenaar van Tinktura. Wij vertrokken meteen naar zijn fabriek waarbij binnenkomst de heerlijke geuren van de etherische oliën mij tegemoet kwamen. Ik kreeg een rondleiding en er werd uitgebreid de tijd genomen om te demonstreren hoe de shampoo bars met de handgemaakt worden. Ik kreeg er een paar mee, vers van de pers!”

 


”Tinktura is een paar jaar geleden klein opgezet maar het bedrijf groeit steeds groter en heeft steeds meer verkooppunten in Europa. De shampoo bar is een van hun best verkopende producten. De shampoo bars bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van parabenen, vegan en dierenproefvrij. Er zijn vijf verschillende varianten, er is een bar voor droog haar, vettig haar, krullend haar, alle haartypes en een 2 in 1 shampoo bar.”

”Ik ben er trots op dat de populaire shampoo bars straks niet alleen verkrijgbaar zijn in mijn webshop maar ook bij diverse drogisterijen.”

ca908043-a8ef-466e-888d-58a842b34a8c
Lejla in het centrum van Zagreb.

”Zagreb heeft leuke winkels en nadat het contract getekend was zijn mijn man en ik  lekker de stad in gegaan om te winkelen. Als afsluiting van de dag en om de overeenkomst te vieren gingen wij later op de  avond eten bij het populaire restaurant Vinodol met Andelko Colak en zijn vrouw. Al met al was het een geslaagde trip. De volgende dag vlogen wij weer terug naar huis.”

Wij kunnen niet wachten om de shampoo bars te proberen! En jullie?

Eén gedachte over “Een dag uit het leven van … Lejla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s