Nieuw!DERMASENCE AHA Effects plus C intensive fruit acid cream (review)

236e176a-1d1d-4ba9-a08d-0b244af84f91
© Anneke Schrijft

Dag zomer welkom herfst! De meesten van ons brachten deze zomer zoveel mogelijk buiten door. Zonnen op het strand, bij het zwembad, barbecuen, buiten eten, een boek lezen, sporten etc. Maar nu de zomer ten einde loopt en de herfst bijna gaat beginnen is het goed even extra aandacht te schenken aan je huid. Want hoe gezond zonlicht ook is zoals met het meeste geldt overdaad schaad. Onze huid kan na een lange zonnige zomer wel een oppepper gebruiken. Het perfecte moment voor Anneke Schrijft de DERMASENCE AHA Effects plus C intensive fruit acid creme uit te proberen.

DERMASENCE

De producten van DERMASENCE worden al ruim 25 jaar lang in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld in Münster, Duitsland. Het merk is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.

DERMASENCE AHA Effects plus C cream

DERMASENCE AHA Effects plus C cream is een intensief werkend fruitzuur crème voor de rijpere huid. Deze crème wordt ook gebruikt als voorbereiding op chemische peelings, en bij een onzuivere gemengde huid.

Powerboots

Deze crème is een powerboost voor de huid mede door het glycolzuur en de vitamine C die de creme bevat. Glycolzuur heeft een positief effect op pigment, fijne lijntjes en een droge huid en beschermt tegelijkertijd effectief tegen vrije radicalen. Ureum en glycerine zorgen daarnaast voor intensieve hydratatie, rode druivenextract werkt anti-oxidatief. Groene thee extract zorgt voor een goede huidverdraagzaamheid.

Fruitzuur

Fruitzuren lossen dode of verhoornde huidcellen op. Dit maakt de huid egaal, zacht en vermindert een grauwe, vermoeide teint. Tegelijkertijd stabiliseert de lage pH-waarde de zuurgraad van de huid en versterkt de huid. Ook wordt bij langdurig gebruik de collageen aanmaak gestimuleerd.

1 (1)

Hard aan het werk

S Nachts terwijl wij slapen en uitrusten is onze huid hard aan het werk. De huidvernieuwing is in volle gang. Een perfect moment om deze revitaliserende crème te  gebruiken. Reinig de huid en breng daarna de crème aan.  Aan te raden is aansluitend een nachtcreme of serum te gebruiken.

Zou deze crème het schoonheidsgeheim van Sleeping beauty zijn? 😉

Wist je dat…

wist-je-dat
Followfitgirls

Wist je dat…

  • Fruitzuur crèmes in de regel ’s avonds moeten worden aangebracht. Dit omdat de zon  in combinatie met fruitzuur een negatief effect kan hebben op de huid.
  • Het licht tintelende of warme gevoel wat door sommigen wordt ervaren na gebruik  van de crème wordt veroorzaakt door de cel activerende effecten van de fruitzuren.  Zodra de huid gewend raakt aan de verzorging, zal het tintelende gevoel verminderen en na verloop van tijd volledig verdwijnen.
  • fruitzuren de ontvankelijkheid van de huid verhogen voor andere verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld moisturizers etc. Anti-oxidanten en anti-aging middelen kunnen zo dieper in de huid doordringen  en huid verzorgen.

Apothekers kwaliteit

De crème zit in een handige hygiënische pompflacon. De kleine gekleurde vlakjes op de flacon geven aan voor welke huid de crème geschikt is. De flacon straalt apothekers kwaliteit uit waardoor ik hoge verwachtingen had van de creme. Na een aantal dagen  testen bleek de crème mijn verwachting waar te maken. Deze creme is een goede toevoeging aan je huid verzorgingsritueel.

Mosterdgeel 

De crème is  een (bijna) geurloze, stevige emulsie en is mosterdgeel van kleur. De crème smeert makkelijk uit en trekt snel in. Op de verpakking is te lezen dat je in het begin een tintelend of warm gevoel kunt ervaren. Een tintelend gevoel ervaarde ik niet maar wel leek de crème mijn huid te verwarmen. Dit was geen vervelend gevoel het werkte juist ontspannen.

Gezicht, hals, decolleté 

Ik reindigde mijn gezicht en bracht daarna de DERMASENCE AHA Effects plus C intensive fruit acid crème aan. Hierna poetste ik mijn tanden zodat de crème de tijd kreeg goed in mijn huid te trekken. Na het tandenpoetsen bracht ik nog een serum over de crème aan. Je hebt niet veel van deze crème nodig, een paar pufjes van de crème is genoeg voor je gezicht,hals en decolleté.

3b7c0202-9f1b-4588-b07c-a08edd322a65
© Anneke Schrijft

Ogen

Dit product mag niet in de buurt van je ogen worden aangebracht. De huid rondom je ogen is erg kwetsbaar en deze creme kan heel waarschijnlijk irritatie veroorzaken.

Handen

DERMASENCE AHA Effects plus C intensive fruit acid crème verzacht meteen na het aanbrengen de huid. Het is belangrijk niet alleen de huid van je gezicht goed te verzorgen maar ook je handen. Vandaar dat ik de producten voor mijn gezicht ook voor de huid van mijn handen gebruik. Ik smeerde daarom ook een pufje DERMASENCE AHA Effects plus C intensive fruit acid crème op de bovenkant van mijn handen, de huid voelde meteen zacht en stevig aan.

Meer informatie

Anneke Schrijft teste de DERMASENCE AHA Effects plus C crème – 30ml €25,90.  DERMASENCE heeft een breed assortiment aan producten.  Klik hier voor meer informatie. De website is in het Duits maar met een simpele klik op de knop is de pagina in het Nederlands te vertalen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s