Groeten uit … Gelderland

Je kunt nog enkele dagen kans maken om een exemplaar van Puzzel & fiets te winnen bij dit blog! Puzzel & Fiets is een speciale uitgave van Denksport in samenwerking met FietsActief en zit boordevol puzzels, mooie fietsroutes en uittips voor heel Nederland. Meedoen? Via deze link ga je naar de winactie.

Heb jij al een vakantiegevoel? Ik wel! Afgelopen week fietste ik samen met mijn familie de Puzzel & Fiets: Gelderland route. Het was een prachtige zonnige dag en de uitgestippelde route bracht ons langs heel veel idyllische plekken. Zo mooi, het voelde alsof ik al met vakantie was en dat terwijl de vakantie nog niet eens begonnen is. Verken op je eigen tempo gelderland en geniet van de rust en de buitenlucht.

De fietsroute start op het parkeerterrein van kasteel Middachten. Mijn tip is wanneer je er toch bent dit prachtige kasteel te bezoeken. Het kasteel is een van de weinige kastelen in Nederland dat nog privébezit is.  Helaas is het kasteel alleen op de zondagen opengesteld. Andere dagen is het wel mogelijk de tuin te bezoeken. Tot en met 29 juli is er iedere zondag in de kasteeltuin een tuinconcert te beluisteren. De fietsroute brengt je  langs Dieren, Spankeren, Brummen, Bronkhorst, Achter Drempt en Drempt. De route eindigt bij het startpunt.

kas3
Foto: Middachten.nl

                                                                         Foto’s: Anneke Schrijft

Alvast een zonnige zomer toegewenst met veel fiets en puzzelplezier!

Eén gedachte over “Groeten uit … Gelderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s