Het verloren meisje- Eve Chase (Boekreview)

“Een boeiend verhaal over geheimen, zussen en een onopgelost mysterie.”- Kate Morton

images (37)

Maart 2018 verscheen bij uitgeverij Boekerij de thriller, “Het verloren meisje” van schrijfster Eve Chase. Wat mij opviel toen ik in het boek begon te lezen is dat de schrijfstijl van Eve Chase bijna identiek is aan de schrijfstijl van Kate Morton. Hoewel kate feelgood romans schrijft en Eve thrillers, kunnen fans van Kate “Het verloren meisje” vast waarderen.

Omslag

De omslag van “Het verloren meisje” geeft een gotische, sinistere, mysterieuze sfeer weer wat passend is bij het verhaal.

Verbonden door bloed

Wanneer je de proloog (bestaande uit twee bladzijden) leest wordt je meteen gegrepen door het verhaal. De volgende vraag laat je vanaf dan niet meer los, waarom zijn de zussen verbonden door bloed?

IJzingwekkend plot

De thriller heeft een goed geschreven opbouw en een ijzingwekkend plot. Het verhaal speelt zich in twee verschillende tijdperken af. In de jaren 50 en vijftig jaar later. Dit is echter geheel niet storend en het verhaal loopt vloeiend in elkaar over.

Vloek

Er is in vijftig jaar veel veranderd maar de tijd lijkt echter stil te hebben gestaan in Appelcote Manor, het huis wat Jessie wil gaan betrekken samen met haar man, dochtertje en stiefdochter Bella. Een halve eeuw eerder verdween hier Audry Wilde. Zal de geschiedenis zich herhalen? Of kan de vloek verbroken worden?

Leesfragment

Naamloos

 

Naamloos

 

 

 

Eén gedachte over “Het verloren meisje- Eve Chase (Boekreview)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s