Kom in de kas: Kleurrijke toekomst (Gratis toegang)

eenBen jij klaar voor kleur? Kom naar de kas!

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 vindt voor de 41ste keer Kom in de kas plaats. In 22 regio’s verspreid over Nederland kun je  een bezoekje brengen aan diverse kassen. Het thema is dit jaar: Kleurrijke toekomst. Gezond, duurzaamheid en vernieuwing zijn de sleutelwoorden. Ik bezocht vandaag fruit, groente en bloemenkwekers in de Koekoekspolder in IJsselmuiden. Het was een waar feest, de zon scheen en overal was een overvloed aan mooie kleuren. Kom in de kas is een leuk evenement om met het hele gezin te bezoeken. Er is vanalles te zien en te proeven en er is een brede variëteit aan activiteiten voor de kinderen. Een bezoekje aan een kas is zeker aan te raden want het is goed bewust te zijn wat voor bedrijf er achter je bakje aardbeien of komkommer zit. Daarnaast is het goed te beseffen hoeveel werk er verzet moet worden voordat de witlof en komkommer in de supermarkt ligt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Wil je weten welke kassen er mee doen bij jou in de buurt? Ga dan naar www.komindekas.nl

Foto’s: Anneke Schrijft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s