Back to the 90’s

lp
Foto: Anneke Schrijft

Als kind luisterde ik al graag naar muziek. Wanneer een popidool een nieuw album uitbracht haastte ik mij naar de platenzaak. Met de komst van de cd speler verdween de platenspeler naar zolder. Tot vandaag.

All it take is one song yo bring back 1.000 memories.

Aan welk lied bewaar jij speciale herinnering?

5 reacties op “Back to the 90’s

  1. Als eerste al geluisterd naar single’tje heel vaak de naald vernieuwen. Toen kwamen de LP hoefde je niet steeds op te staan om een plaat te wisselen. Blijf erbij (nu hoor ik helaas niet goed meer, mis de lage en hoge tonen in de muziek) dat platen een zuiverder geluid geven als een CD. Hebben onze platen speler met de verhuizing aan jongste zoon gegeven was een Bang en Olufsen hij wilde hem graag hebben. Aangezien we mede door mijn gehoor verlies nog maar weinig naar muziek luisteren hebben we hem daar een groot plezier mee gedaan. Hij schrok alleen van het bedrag wat een naald kost.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s