TV-tip: He Lied About Everything

maxresdefault
‘Topchirurg’ Paolo Macchiarini – Discovery

He Lied About Everything vertelt het even schokkende als bizarre verhaal over ‘topchirurg’ Paolo Macchiarini die jarenlang werkelijk iedereen belazerde. Van zijn patiënten tot de wetenschap – inclusief het instituut voor de Nobelprijs in Stockholm – tot zijn verloofde Benita Alexander die hij een droomhuwelijk beloofde dat ingezegend zou worden door de Paus zelf en waarbij oud-presidenten Clinton en Obama te gast zouden zijn. Hoe kon hij wegkomen met zoveel leugens en waarom geloofde iedereen deze man?

benita-alexander-paolo-macchiarini-a-leap-of-faith-man-of-her-dreams-08
Benita Alexander – Vanity Fair

Die vraag probeert Benita Alexander te beantwoorden in dit opmerkelijke tweeluik dat achtereen wordt uitgezonden.Zij was immers niet alleen zijn onfortuinlijke verloofde, maar tevens een vermaarde NBC-journaliste (en Emmy-winnares) die uiteindelijk veel van Macchiarini’s onwaarheden doorprikte – nadat ze eerst zelf slachtoffer was van zijn pathologische leugens. Deze documentaire is door haar zelf gemaakt en bevat onthullende sms’jes en persoonlijke video’s van haar en Macchiarini. Het schetst een beeld dat te bizar is om te geloven, maar dat werkelijk gebeurd is. En dan zijn de hiervoor genoemde leugens nog maar een topje van de ijsberg. Want hij loog werkelijk over alles.

He Lied About Everything | Zondag 25 maart om 22:00 uur bij TLC

 

 

 

 

 

 

2 reacties op “TV-tip: He Lied About Everything

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s