Creëer je eigen wereld met De Collectie -Kleur (Review)

Naamloos
Foto achtergrond: We Heart It

Voelde je je nog niet zo lang geleden opgelaten als je als volwassenen een kleurplaat inkleurde. Tegenwoordig is kleuren ook bij volwassenen helemaal in. 

Eerste editie

Als jong schoolkind was kleuren na lezen een van mijn grootste hobby’s. Uren was ik samen met mijn vriendinnetjes met kleurplaten, kleurpotloden en stiften in de weer. Afgelopen maand ontving ik van Denksport de eerste editie van De Collectie – kleur. Herinneringen aan vroeger kwamen naar boven en vol enthousiasme ging ik met het kleurboek aan de slag. Zou kleuren nog net zo leuk zijn als toen?

Iedereen komt tot rust

Kleuren blijkt nog steeds een leuke hobby te zijn.  Een  hobby die rust en ontspanning brengt in het drukke leven van alle dag. Tijdens mijn werk in de kinderopvang en met dementerende ouderen had ik al opgemerkt hoe rustgevend voor deze doelgroepen kleuren is.  Afgelopen maand ervoer ik het zelf. Iedereen komt tijdens het kleuren tot rust. Van jong tot oud.

 

ise
Afbeelding: Doodle Art Alley

De collectie – kleur!- editie 1 

Het is handig dat de kleurplaten van de De Collectie -Kleur makkelijk uitneembaar zijn, je hebt er geen schaar bij nodig. De achterkant van de kleurplaten is niet bedrukt. Zo voorkom je een dilemma wanneer je een ingekleurde kleurplaat in wilt gaan lijsten en er dan een net zo mooie tekening op de achterkant blijkt te staan. De kleurplaten zijn gedrukt op speciaal papier zodat je niet bang hoeft te zijn voor doordrukken wanneer je viltstiften gebruikt.

Muizenissen verdwijnen

Hoewel in het begin mijn gedachten nog met mij op de loop gaan, verdwijnen alle muizenissen langzamerhand terwijl ik aan het kleuren ben. Er is ruimte voor nieuwe ideeën en ik begrijp niet meer waarom ik mij eerder op de dag zo druk maakte over een vervelend voorval. Ik bedenk mij wanneer ik de kleurplaat afrond: het valt allemaal wel mee waar maakte ik mij eigenlijk druk om? Het leuke aan dit kleurboek is dat het diverse kleurplaten bevat van kleuren op nummer tot mandala’s en van alles er tussen in.

kaas
Foto: Anneke Schrijft

Winactie

Sta je te popelen om zelf in een kleurboek aan de slag te gaan? Hou dan dit blog in de gaten want in samenwerking met Denksport is er aankomende week *tromgeroffel* een winactie waarbij je een exemplaar van De collectie – kleur!- editie 1 kunt winnen!

 

 

Denksport Collectie -Kleur

 • Editie nr: 1
 • Verschenen op: 28-12-2017
 • Frequentie: 4 x per jaar
 • Aantal pagina’s: 80
 • Categorie: Kleuren, De Collectie – Special editions
 • Afmeting: 224 x 275 mm mm
 • Binding: gelijmd
 • Volgende editie: 22-03-2018
 • €4,95

10 reacties op “Creëer je eigen wereld met De Collectie -Kleur (Review)

   1. Achteraf als ik gedaan heb bekijk ik de kleuren terug. Men volgt gewoon het gevoel van de kleur die je neemt de lijnen die je trekt en die zo een stukje in kleur brengen.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s