win een jaar lang natuur & cultuur cadeau!

Anneke schrijft mag van het GLK, Geldersch landschap & kasteelen, een jaar lang natuur & cultuur cadeau geven!

drie

*Kijk op www.glk.nl/evenementen voor alle mogelijkheden om er-op-uit te gaan.

Foto: shutterstock.com

De winactie is gesloten. Benieuwd wie er gewonnen heeft? Klik -> hier om dat te lezen.

5 reacties op “win een jaar lang natuur & cultuur cadeau!

  1. Ik heb helaas geen WordPress account maar ik heb het bericht wel gedeeld via linkedin, hopelijk maak ik dan ook kans. Ik hou van natuur en cultuur en maak graag kans om te winnen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb ook geen wordpress net als Eef maar ik hoop ook te mogen winnen! Ik heb het bericht gedeeld via facebook. waarom ik wil winnen? Het lijkt mij interessant om met de boswachter een fietstocht en wandeling te maken. Ook lijkt het mij interessant een kasteel te bezoeken. Ook het magazine lijkt mij interessant.

    Geliked door 1 persoon

  3. Wanneer ik dit lidmaatschap cadeau mag krijgen voor een jaar, geef ik het cadeau aan mijn zwager. kunnen wij mooi samen op stap. Ik ben zelf namelijk al lid. Dit bericht heb ik geliked en gedeeld via facebook.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s