After La bouffe de grand mère (review)

 

17409673_1401671683187785_1584356751_n

 Oh my Tea paris

After La bouffe de grand mère is één van de twintig thee infusions van Oh my Tea paris. Oh my Tea is ontstaan in Parijs en  bedacht door twee vrienden, die zichzelf de uitdaging gaven thee in een modern jasje te steken.Voor mijn review kreeg ik van Sampleo een bus After La bouffe de grand mère toegestuurd.

De verpakking:

De thee zit in een mooie lichtblauwe bus. Makkelijk te openen en leuk om zo ergens neer te zetten. Je hoeft deze theebus niet te verstoppen in een keukenkastje.

De inhoud:

Wanneer je de theebus opent komt een heerlijke geur je tegemoet. De munt geur voert duidelijk de boventoon. After La bouffe de grand mère is een  biologische losse thee en zit vol met lekkere en gezonde ingredienten, zoals munt,kaneel, hibiscus, zoethout, gember, venkel, sinaasappelschil, kruidnagel, kamille, roze peper en kardemom. Deze ingredienten gebruik ik vaak in de keuken en mijn koffie, en  zij zijn nu samengevoegd in deze heerlijke cafeïnevrije thee.

CkbVDbwW0AARmRn

Mijn mening:

Regelmatig drinken wij na de warme maaltijd een glas Marokkaanse muntthee maar vandaag verving ik die thee door After La bouffe de grand mère.  De naam doet de thee echt eer aan want  After La bouffe de grand mère, (vrij vertaald, na het diner van oma) is inderdaad lekker om te drinken na de warme maaltijd. Een goede bijkomstigheid is dat de ingredienten van deze thee helpen bij een goede spijsvertering.

Appeltaart met slagroom

Deze thee is niet alleen lekker na de warme maaltijd, maar kun je prima de hele dag door drinken. Ik moet bekennen dat de thee eerder op de dag ook prima smaakte bij een stuk appeltaart met slagroom! De thee is zoet en fris van smaak, maar niet te zoet. Een van mijn kinderen opende de theebus en terwijl zij de geur van de thee opsnoof zei zij: “wat ruikt deze thee lekker! Waarom maken ze geen parfum met de geur van deze thee?”

13237727_528138684060050_6507372756013203716_n

Binnenkort verkrijgbaar?

Helaas zijn de infusions van Oh my Tea nog niet verkrijgbaar in Nederland, anders zou ik deze thee zeker vaker kopen. Ook zou ik andere varianten van dit merk willen proberen. Before un big dodo bijvoorbeeld,  deze ontspannende melange met een grappige naam, beloofd een goede nachtrust en mooie dromen.

 

Drink jij ook graag losse thee? Of drink jij meestal thee uit een zakje? 

 

 

 

 

 

 

 

3 reacties op “After La bouffe de grand mère (review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s