Bambi Let’s Dream (Review)

“A woman’s perfume tells more about her than her handwriting.”

15909985_1418115924865129_4404934_n-1

Vandaag dit heerlijk ruikende parfum binnen gekregen van Douglas, Bambi Let’s Dream. Dit is een heerlijk geurend parfum in een prachtige flacon. Deze parfum is (in tegenstelling tot wat je waarschijnlijk denkt) niet alleen voor jonge meiden maar voor vrouwen van alle leeftijden, #jebentnooitteoudvoorDisney. De geur is samengesteld uit, mango’s, witte perzikbloesems, rode bosbessen, zachte, crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder. De flacon bevat 50ml en kost normaal € 34,95. Maar is nu verkrijgbaar voor € 14,95! Kijk wel uit als je de parfum uit de verpakking haalt want de opening van de verpakking zit aan de onderkant.

Wat vind jij van Bambi Let’s Dream?

4 reacties op “Bambi Let’s Dream (Review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s