Overgang naar het nieuwe jaar (winactie)

Het jaar is omgevlogen. Het lijkt gisteren dat het jaar 2016 begon.Voor mijn gevoel knipperde ik een keer met mijn ogen en staat 2017 voor de deur. Langzamerhand maken wij ons op voor de overgang naar het nieuwe jaar. Hierbij past de nieuwe a Healthy body winactie op Anneke Schrijft, die in teken staat van de overgang. Anneke schrijft mag drie leuke en informatieve pakketten t.w.v. 43 euro weggeven!  Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

ik

Het te winnen a HEALTHY body pakket bevat:

 • Een exemplaar van het boek Hormoonbalans voor vrouwen. Hormonen. Wat zijn het eigenlijk, wat doen ze en waarom? Maar vooral: wat als er hormonaal iets scheef gaat? Wat als de hormonen uit balans raken? Dan ontstaan er klachten of zelfs ziekten. Hoe je die kunt voorkomen of oplossen, daar gaat dit super praktische boek over.De auteurs van het boek, ir. Ralph Moorman en drs. Barbara Havenith, hebben beiden jarenlang kennis verzameld en ervaring opgedaan op dit specifieke kennisgebied. Ralph Moorman is levensmiddelentechnoloog/ gezondheidscoach. Barbara Havenith is gynaecoloog/ vrouwenarts.
 • Een doosje Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen. Deze zetpillen zijn bedoeld als ondersteuning van de verzorging van de vagina. Het helpt tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze.
 • Een exemplaar van het magazine Lijf & gezondheid. Dit magazine heeft als doel om de lezer goede en onafhankelijke informatie te geven aangaande gezondheid. De vijf hoofdonderwerpen zijn: Bewegen, Medisch & Zorg, Psyche, Uiterlijk en Voeding.

Hoe je kans kunt maken op dit pakket?

Meedoen is simpel! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie hieronder of op Facebook te plaatsen, waarin  jij  ons verteld waarom jij dit prachtige pakket wilt winnen. Succes!

Meedoen kan t/m  15-01-2017

9 reacties op “Overgang naar het nieuwe jaar (winactie)

 1. Het boek heb ik al. Een vriendin heeft het een tijdje geleend, maar ik wilde het weer terug voordat zij er echt veel in gelezen had. Als ik win, krijgt ze haar eigen exemplaar.

  Het magazine ken ik niet (wel van naam, maar nog nooit gelezen). Ik heb veel interesse in alles wat met gezondheid te maken heeft.

  De zetpillen: wat extra verzorging is nooit verkeerd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Anneke.Ik wil die boek heel graag lezen.Ik krijg vaak klachten van mijn vriend omdat ik door hormoonschommelingen soms wat moeilijk word.Ik zie dat ik van die advies nog jaren gebruik kan maken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi Anneke, wat een prachtig nieuwjaarspakket geef je weg. Ik heb nog 2 zussen waar ik het pakket graag mee zou willen delen. We zijn alledrie boven de 50 dus ik hoop meer te weten te komen over de overgang en vooral baat te hebben aan de hand van tips en oplossingen voor de overgangsklachten!

  Geliked door 1 persoon

 4. Twee jaar geleden werd er bij mij fibromyalgie gediagnosticeerd. Niet lang er na begon de overgang met vooral hevige bloedingen.
  Ik reageer heel apart op hormonen (de pil b.v.) welke mijn bloedingen zouden moeten minderen., maar helaas niet bijzijn.
  Dit in combinatie met fibromyalgie is soms echt horror. Ik ben geen klager. Kan echt heel veel handelen, maar soms is het ook mij weleens teveel. Dit pakket zou mij echt goed doen, gewoon eens iets winnen waar je ooknog wat aan hebt!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een leuke actie! Zou dit heel graag winnen. Omdat ik hormoonproblemen heb, ben ik erg benieuwd naar het boek omdat ik er nieuwe inzichten mee hoop op te doen. Mogelijk ook dat het me een natuurlijke oplossing kan bieden voor mijn problemen in plaats van de chemische rommel van de huisarts. Daarnaast lijkt het me ook gewoon heel interessant om er meer over te lezen!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik ben vooral heel benieuwd naar het boek, ik heb er al veel goeds over gehoord! Hormonen zijn voor zoveel gevoelens verantwoordelijk. Vooral net voor die fijne week in de maand ben ik niet te genieten dus tips zijn heel erg welkom. Ook zou ik wel wat meer energie kunnen gebruiken met een kleine dreumes van 16 maanden, wie weet kan dit boek me daarbij helpen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s