Adopteer een lammetje (winactie)

lam3

Het lijkt erop dat de lente voorzichtig is begonnen. Hier en daar steken krokussen al voorzichtig de kopjes boven de grond. En bij de schaapskooi Epe-Heerde zijn ondertussen al 140 lammetjes geboren! Er is de mogelijkheid om voor 20 euro een van deze schattige bolletjes wol te adopteren! Jammer genoeg betekent dit niet dat je zo’n schattig beestje mee naar huis kunt nemen. Maar wat dan wel?

  • Als adoptieouder heb je recht om, op speciale dagen, in de wei bij de lammetjes te komen en ze te knuffelen en te aaien. De herder heeft hiervoor speciale bezoekuren: elke woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur in de periode 17 februari t/m 16 maart.
  • Je mag een lammetje een naam geven.
  • Je bent welkom op de Lammetjesdag. Dit keer is het op zaterdag 19 maart van 12.00-16.00 uur.

Kun je niet wachten en wil je meteen een lammetje adopteren? Of wil je meer informatie? Klik dan hier.

Wil je meedoen aan de adopteer een lammetje winactie volg dan de volgende 3 stappen:

  1. Like Schaapskooi Epe-HeerdeAnneke Schrijft op Facebook
  2. Deel dit bericht
  3. Bedenk een leuke naam voor een lammetje

 

Meedoen kan t/m 09-03-2016

Foto: Schaapskooi Epe-Heerde

4 reacties op “Adopteer een lammetje (winactie)

  1. Zo lief al die kleine lammetjes. Ik heb net een kijkje op de website van de schaapskooi genomen en ondertussen zijn er al 144 lammetjes geboren! Wat een prachtig gezicht zal dat zijn al die kleine lammetjes bij elkaar! Ik doe mee voor mijn dochtertje dit lijkt mij een leuke verassing voor haar mochten wij winnen. Het lammetje zou ik de naam Roos geven. Zo heet de lievelings pop van mijn dochter.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s