Wie is de mol (poll)

wie-is-de-mol-2016-kandidaten.png

Net zoals bijna heel Nederland zit ik samen met mijn gezin op zaterdagavond aan de buis gekluisterd voor Wie is de mol. Naar mijn mening is dit het leukste seizoen van dit programma. Het is een gezellige groep deelnemers, elke keer is het weer jammer dat er iemand af moet vallen. Als je mij de vraag stelt Wie is de mol? Moet ik je het antwoord schuldig blijven! Iedereen kan het in mijn ogen zijn! De overgebleven kandidaten gedragen zich allemaal zeeeeer verdacht.

Annemieke-Schollaardt_960x5401-250x200

klaas

tim

Nu ik met dit artikel bezig ben bedenk ik mij, misschien is Annemiek niet de mol maar heeft zij allang de tip van  Cecile gebruikt… Heeft zij de stippen op de achterkant van het Wie is de mol geld bekeken en is zij zelf niet de mol maar weet zij wel wie het is! En kwam zij daarom met het slappe excuus dat zij het geld even niet kon vinden.

Wie is volgens jou de mol?

 

 

 

 

5 reacties op “Wie is de mol (poll)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s