Sneeuwpret

Eindelijk sneeuwt het. Nadat het overal al zo’n beetje in Nederland heeft gesneeuwd. Sneeuwt het vandaag eindelijk in ons dorp. Wat is er romantischer dan een witte Valentijnsdag? Dat is bijna nog leuker dan een witte kerst! Dik ingepakt gingen wij er vandaag op uit. Een winter is geen echte winter als wij niet teminste een keer met de slee de heuvel bij het kasteel zijn afgegleden.

slee

an5

an4

snok

Wij waren de enigen in het park. Op een klein meisje na, ze had een mandje met allerlei lekkere dingen bij zich. Het meisje droeg een schattig rood jasje. Ze vertelde op weg naar haar oma te zijn maar de weg zijn kwijt geraakt. We liepen een eindje met haar mee en wezen haar de weg.

Little girl playing in snowy winter park

In de sneeuw zagen wij allerlei sporen van mensen en dieren. Van welk dier zouden de sporen op onderstaande foto zijn? Wij denken dat het sporen zijn van een wolf..Wat denk jij? 😉

wolf

 

 

Foto’s : Anneke Schrijft

meisje met rood jasje

 

 

6 reacties op “Sneeuwpret

  1. Hier bij ons ook geen sneeuw. Daar moesten we alweer voor naar de Ardennen sjeesen. Voor mij hoeft dat ook niet. De sneeuw is mooi om te zien wanneer hij valt en er pas ligt. Nadien hou je niets anders dan een vieze smurrie er aan over. Het zou ook gewoon een grote hond kunnen geweest zijn die door de sneeuw liep.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s