Bezoek Sint en Piet in een echt kasteel!

sint

Sinterklaas is weer in het land en afgelopen week in Vaassen aangekomen. Alle medewerkers van het kasteel de Cannenburch zijn druk in de weer geweest om alles in orde te brengen voor het bezoek van de Sint en zijn Pieten. De vloeren zijn geboend, de kleden geklopt, bedden opgemaakt, kussen opgeschud en de ramen gewassen. Ondanks dat de Sint en de Pieten het erg druk hebben met schoentjes vullen, kinderen bezoeken en niet te vergeten de voorbereidingen voor pakjesavond zouden zij het leuk vinden als kinderen samen met hun (groot)ouders dit weekend een bezoekje brengen aan het kasteel! De pieten hebben in en rond het kasteel allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo kun je bijv. een echt Pietendiploma verdienen! En is er de mogelijkheid om de Sint een handje te geven.

Wanneer: 21 en 22 november

waar: Kasteel de Cannenburch in Vaassen

Tijd:  11.00 – 16.00 uur.  Ieder kwartier vertrekt er een groep naar het kasteel van maximaal 20 personen. De laatste groep vertrekt om 15.45 uur.

Prijs: € 2,50 voor kinderen  t/m 12 jaar. Volwassenen betalen € 3,50. Kaartverkoop in de kasteelwinkel van het Bouwhuis.

 

 

5 reacties op “Bezoek Sint en Piet in een echt kasteel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s