GUHL fris & luchtig (review)

gulh

Herfst

De herfst is nu echt begonnen er is geen ontkomen meer aan. Nu ik dit typ komt de regen met bakken vol uit de lucht vallen. Het is weer regenjassen aan, muts op fijn met een boek op de bank bij de kachel weer. Dit alles heeft invloed op de conditie van je haar. Ik merk dat mijn haar nu sneller vet aan voelt en sneller aan een wasbeurt toe is. GUHL heeft hiervoor een goede oplossing… de (ver)nieuwe(de) GUHL shampoo Fris & Luchtig! Deze shampoo bevat extracten van de Japanse citrusvrucht Yuzu. Deze vrucht bevat veel vitamine c wat helpt overtollige talg van de hoofdhuid te verwijderen. En zo meehelpt te voorkomen dat je haar vet en zwaar gaat aanvoelen. Tevens helpt deze shampoo je haarpunten te beschermen tegen uitdroging. Je haar voelt wel twee dagen fris & luchtig aan. GUHL Fris & Luchtig is de vernieuwde, verbeterde versie van de GUHL klassieker Luchtig & Fris.

1+1 gratis

De Kruidvat heeft nu een leuke aanbieding! koop een GULH product en krijg er een gratis bij.

Merk jij dat de herfst invloed heeft op de conditie van jouw haar?

6 reacties op “GUHL fris & luchtig (review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s