Stralende glimlach met de Philips Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger (review)

GLIMLACH Vind jij een stralende glimlach ook zo belangrijk? Ben jij daarom ook iedere dag uren in de badkamer in de weer met tandenstokers, ragertjes en flosdraad? Geef toe jij vind het vast ook moeilijk om dit ritme elke dag vol te houden. Philips heeft hier wat op bedacht, de Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger. Dankzij dit ‘floshulpje’ duurt het flosritueel nog maar 60 sec. of minder per dag! Past daarom goed bij een drukke leefstijl.

Ik heb dit handige hulpje nu enkele weken uit mogen proberen en ik vind het een goede toevoeging aan het dagelijks tandenpoetsenritueel. Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger verwijdert 99,9 % van het tandplak, het spoelt het tandplak als het ware tussen de tanden weg. Helpt zo gaatjes op moeilijk bereikbare plekken te voorkomen. Verbeterd binnen twee weken de conditie van het tandvlees. Dit product krijgt van mij een dikke 8+! flos

5 reacties op “Stralende glimlach met de Philips Sonicare AirFloss Ultra – interdentale reiniger (review)

  1. Met een dikke 8 geeft je de Philips Sonicare AirFloss ultra nog een erg laag punt, het is een ideaal apparaat. Onmisbaar voor iedereen die zuinig is op zijn tanden. Ikzelf gebruik hem nu zo’n 2 jaar en ben echt dik tevreden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s