Warme koffie op een koude lenteochtend… (review)

PicMonkey Collagep

Wat is er gezelliger dan nu de lente is begonnen samen met je partner een ochtendwandeling te maken in het park van een kasteel? Er is niks fijner dan zo de dag te beginnen. De dag is fris, nieuw en alles is bedekt met een laagje dauw. Nu het niet meer zo erg koud is, nemen wij een isoleerfles gevuld met koffie en verse broodjes van de bakker mee. Zittend op een bankje genietend van het uitzicht en de rust die er dan nog in het park heerst. In de webshop van Rosti Mepal viel mijn oog op de  Excalibur 900 ml Solid -RVS. isoleerfles. Vanochtend hebben wij deze isoleerfles meegenomen en de koffie bleef inderdaad heerlijk warm.

De Excalibur 900 ml Solid -RVS :

  • heeft een inhoud van 900 ML
  • kan tegen een stootje
  • warm blijft warm en koud blijft koud en dat voor maar liefst 12 uur
  • de fles is eenvoudig schoon te maken en dit vind ik een groot pluspunt.
  • mooi rvs design
kan 2
Maarten van Rossum, stichter van kasteel de Cannenburgh heeft ook wel zin in in een warme kop koffie 🙂

In de webshop van  Rosti Mepal kun je veel leuke en handige dingen vinden, waaronder ook onderdelen voor verschillende producten. Hoeveel schoolbekers ik in het verleden al niet heb weggegooid, omdat er een onderdeel van de deksel kwijt was geraakt of er zat een scheur in de afdichtring waardoor de beker ging lekken. Of hoeveel broodtrommels ik al niet weggegooid heb, omdat het knopje van de sluiting ontbrak. Dat is nu verleden tijd.

Lisette van Rosti Mepal “Alle producten van Rosti Mepal zijn nu in alle kleuren en maten online te bestellen. Er zijn ook onderdelen van verschillende producten verkrijgbaar. Zo hoeft een consument niet opnieuw een product te kopen, maar kan zij gemakkelijk de levensduur verlengen door een nieuw onderdeel te bestellen.”

Mooi en duurzaam

Rosti Mepal heeft ook  mooie én duurzame kunststof serviezen  die niet alleen bestand zijn tegen hoge temperaturen, maar ook sterk, krasbestendig en licht van gewicht zijn. Ideaal voor in de tuin, op de boot of natuurlijk op de camping!

Waar zou jij deze isoleerfles mee naar toe nemen?

Neem een kijkje in de Rosti Mepal shop!

6 reacties op “Warme koffie op een koude lenteochtend… (review)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s