Slimme Reus

slideshow01

Hoera Witte Reus heeft een zusje gekregen Slimme Reus! Slimme Reus heeft een handig anti doorloop systeem speciaal voor de dagelijkse gekleurde was. Sorteren is niet nodig, alle gekleurde kleding kan in een keer in de wasmachine! Ik heb slimme Reus uitgeprobeerd om te kijken of dit wasmiddel net zo slim is als de naam doet vermoeden…

Pas op!

Witte was moet (natuurlijk) wel apart gewassen worden. En je  pas gekochte rode blouse of bijv. groen t-shirt moeten wel eerst 5 keer apart gewassen worden voordat je die bij de gekleurde was in stopt.

Pluspunten

 • Het handige anti-kleurdoorloopsysteem, zodat kleur sorteren niet meer nodig is
 • bespaar tijd, dankzij gemakkelijker kleur sorteren
 • vertrouwde reuzenwaskracht
 • speciaal voor de dagelijkse was
 • fijne geur

Minpunt

De grasvlekken in de broek van mijn dochter gingen er niet na 1 keer wassen uit.

slideshow02

Mijn mening

Ik vind dit een fijn wasmiddel wat ik zeker vaker ga gebruiken, ook voor de handwas. Dit wasmiddel is echt zo ‘slim’ als de naam doet vermoeden! Ik heb een groot gezin en zonder overdrijven…bergen was. Ik vind het handig dat ik niet meer alle gekleurde was hoef te sorteren dat scheelt tijd. Maar ik denk dat ik voor hardnekkige vlekken toch mijn oude wasmiddel blijf gebruiken.

Mening van anderen

Enkele vrouwen hebben samen met mij Slimme Reus uitgetest hieronder hun mening.

“Ik heb het groene joggingpak van mijn kind  gewassen samen met de andere gekleurde was en het joggingpak heeft niet afgegeven! De was ruikt heerlijk fris, dat ruik ik zelfs met mijn verstopte neus.”

”Lekkere frisse geur en mijn was is lekker schoon. Het scheelt echt tijd dat ik niet meer alle kleur hoef te sorteren”

”Nu kan zelfs mijn man de was doen!”

”Meestal gebruik ik Robijn of Witte Reus maar ik ga Slimme Reus vaker gebruiken. Ik heb altijd veeeel was dus het scheelt echt tijd dat ik niet alles meer hoef te sorteren! Dit wasmiddel bevalt mij goed.”

Durf jij het aan samen met Slimme Reus al jouw gekleurde was ongesorteerd te wassen?

9 reacties op “Slimme Reus

  1. Helaas is slimme reus uit het assortiment gehaald en inderdaad niet meer verkrijgbaar. Waarom het wasmiddel niet meer verkrijgbaar is is niet duidelijk. Producent Henkel geeft aan dat zelfs wasproducten onderhevig zijn aan trends.

   Like

   1. sorry maar het is uit de handel omdat het te goedkoop was. want je doet al je kleren bij elkaar, dus heb je geen color doekjes nodig en geen ander wasmiddel. daarom is het niet meer verkrijgbaar maar als iemand het emailadres heeft vd fabikant hoor ik het graag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s