The Returned

Spanje / Canada 2014
Horror / Thriller
98 minuten

geregisseerd door Manuel Carabello

De meesten onder ons hanteren het motto eerlijk zullen wij alles delen. Maar wat als jij of iemand die jij lief hebt een virus bij zich draagt en een vreselijke dood in het vooruitzicht heeft. Een dagelijkse injectie zorgt er echter voor dat de drager van het virus ‘gezond’ blijft. Wat zou je doen als de medicijnen schaars worden en opraken… Heb jij dan nog steeds het motto eerlijk zullen wij alles delen. Of wordt dan jouw motto ieder voor zich?

PicMonkey Collage43

The Returned

The Returned is een romantische horror/ thriller in een niet zo fris ruikend jasje. Dit is geen 13 in een dozijn zombie film door het verhaal wat goed naar de dag van alledag te plaatsen is. Het verhaal verteld de strijd tussen de geinfecteerden en de niet geinfecteerden. Een tijd geleden is ereen virus uitbraak geweest waardoor veel mensen zijn besmet of aan zijn overleden. Dankzij de moderne geneeskunde is er een oplossing gevonden, als je erop tijd bij bent kun je genezen dankzij een dagelijkse injectie. Deze mensen worden the Returned genoemd, niet iedereen is blij met hun bestaan. In de film wordt het leven van het op het eerste gezicht normale stel dokter Kate en muzikant Alex gevolgd. Ze leven een goed en doodnormaal leven en zijn heel gelukkig met elkaar. Niets lijkt een happily ever after in de weg te staan. Behalve misschien het feit dat alex voor de buitenwereld verborgen houdt bij de returned te behoren. Kate en Alex denken dat dat feit geen probleem hoeft te zijn om een alledaags leven te leiden…Kate werkt in een ziekenhuis op de quarantaine-afdeling, waar ze mensen helpt die besmet zijn met het virus dat mensen in zombies verandert. Kate haar motto is’ Being one of the Returned is a privilege, not a curse.’ Je kunt natuurlijk verwachten dat het tegendeel van haar woorden bewezen gaat worden. Als de medicijnen schaars worden en er geweld uitbreekt slaan Alex en Kate op de vlucht, Zij worden daarbij geholpen door ‘goede’ vrienden die hun een schuilplaats aanbieden…

4 reacties op “The Returned

 1. Hou niet zo van thrillers.
  Ken dus deze schrijver niet.

  Maar dan de vraag of ik eerlijk ben en alles zou delen.?
  Heel moeilijk als je een keus moet maken tussen een vreemde en iemand die je dierbaar is.
  Vind mezelf wel heel eerlijk maar nu denk ik toch wat zou ik doen.
  Eerlijk? Zou denk toch voor degene gaan die mijn naaste zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s