Samen in de sneeuw

PicMonkey Collagesnow

Hoera eindelijk heeft het bij ons gesneeuwd. Zo’n beetje overal in Nederland had het al gesneeuwd behalve bij ons.Dat ontlokte bij mijn jongste de volgende opmerking toen zij op het journaal een bericht zag over sneeuwoverlast. ”Wrijf het er maar in dat wij geen sneeuw hebben en jullie wel!” Vanochtend was het een fijne verassing toen bij het opstaan wij de gordijnen opendeden en een witte wereld ons tegemoet lachte. Na het ontbijt kleedde iedereen zich warm aan:

 • 2 paar sokken
 • 2 broeken
 • 2 truien
 • handschoenen
 • muts
 • de dikste winterjas
 • en natuurlijk niet te vergeten de snowboots

Toen iedereen alles aangetrokken had gingen wij snel naar buiten.

PicMonkey Collage1
Eindelijk is de winter nu echt begonnen! Ons eigen winterparadijs…

 

PicMonkey Collage1
De kabouters staan op de uitkijk of er nog meer sneeuw aankomt. Op de middelste foto is te zien dat ondanks de kou en sneeuw de natuur de lente al voelt aankomen. Op de laatste foto zie je een afbeelding van een vrouw zij is  appels aan het  plukken in de boomgaard. Daar is het nu een beetje te koud voor. Er hangen ook geen appels meer in de boom, maar dat is een klein detail.

 

PicMonkey Collage1
De natuur zag er weer prachtig uit vandaag. Het dagje in de sneeuw werd door ons traditiegetrouw afgesloten met een mok warme chocolademelk, met een flinke dot slagroom en een lekkere koek.

 

Foto’s Anneke Schrijft

 

 

 

 

13 reacties op “Samen in de sneeuw

 1. Wat kun je toch iets mooi beschrijven! (y) Ik geniet van de mooie foto’s. Hier is alleen gisterenmorgen een dun laagje sneeuw gevallen. Vanmorgen regen en nu…gelukkig droog. =)

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuke foto’s heb je hier gepost. Bij ons is Leopoldsburg lag er toch wel een paar cm sneeuw. Die is ondertussen ook weer verdwenen maar voor komende nacht is er weer dikke sneeuwval voorspeld. Onze Ardennen zijn wel blij met de sneeuw, daar kan je immers de langlauflatten gaan aanbinden. Geniet er maar van want het bijna weer een jaartje wachten tot komende winter. Warme groet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s